Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBDSO ve Anjelika Akbar ile festival

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2017 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2017 07:52

Ülkemizin en uzun soluklu festivali olan Bursa Festivali bu yıl 56. kez düzenleniyor. 56. Uluslararası Bursa Festivali, yarın Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'nın (BBDSO) usta sanatçı Anjelika Akbar'ın konuk olacağı muhteşem konseriyle izleyici ile buluşacak. Açılış etkinliğinin ana sponsorluğunu her zaman olduğu gibi Uludağ Premium yapıyor.
Festival, yarın saat 21.15'te Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) gerçekleştireceği konserle başlayacak.

Besteci ve piyanist Anjelika Akbar'ın, Senfoni ve Oda Orkestrası, koro, piyano ve diğer enstrümanlar için 500'den fazla bestesi ile çok sayıda ödülü bulunmakta. Dünya çapında sayısız konser veren ve 14 albümü bulunan Anjelika Akbar, aynı zamanda film ve belgesel için çok sayıda müzik besteledi. Vivaldi 4 Mevsim Konçertolarını solo piyanoya uyarlayan besteci, bu albümüyle Sony Classical İnternational Kataloğu'na giren ilk Türk müzisyen olmuştu.
Açılış konserinde Türkiye'nin tek bölge orkestrası olma özelliğini taşıyan Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'nın, Şef Alessandro Cedrone yönetiminde, Anjelika Akbar'la oluşturduğu bu ortak proje klasik müzik severlere büyük keyif verecek..

*Sütaş'tan yeni ürünler

Süt ve süt ürünleri sektörünün lider markası Sütaş, yeni ürünlerle ürün ailesini genişletirken, masamızı zenginleştirmeye devam ediyor.
Sütaş yeni ürünü yüzde 100 keçi sütünden yapılan Süzme Keçi'nin yanı sıra pratik kullanım için geliştirdiği Süzme Kutu Kutu ve Süzme Küp Küp ile yenilikler sunmaya devam ediyor.

*Şehr-i Ramazan

Razaman ayı boyunca devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Dairesi Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen "Şehr-i Ramazan" etkinlikleri keyifli dakikalar yaşattı.

Etkinlikler Merinos Park'ta gerçekleştirildi. Etkinliğin son programında Goncagül Tiyatro oyuncuları Karagöz ve Hacivat ve Keloğlan gösterileri ile arife akşamına renk kattı.
Programda ayrıca Jonglör Okan Obüs de sahneye çıktı. Obüs'ün birbirinden renkli gösterileri, izleyenlere heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.