Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BDT Barbara'nın Doğumu ile Gostivar'da

Yazının Giriş Tarihi: 07.11.2019 08:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 08:44

Bursa Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği Barbara'nın Doğumu bugün Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'ndeki düzenlenen 3. Uluslararası Otello Tiyatro Festivali'nde sahne alacak.
Gostivar kentindeki oyunda bir Alman askeriyle Polonyalı bir kadının aşkından doğan Barbara'nın ve onu büyüten teyzesi Olga'nın, savaş sonrası yalnızlık, yoksulluk ve umutsuzlukla sarılı dünyalarında bir yaşam kurma çabaları anlatılıyor.


Bu oyunda Arzu Tan Bayraktutan, Ufuk Şener , Erem Nalcı, Işıl Öztürk Sehlikoğlu, Nejat Orbay Sehlikoğlu, Melike Ergüzen, Emre Nurettin Örük, Öykü Esendemir, Gizem Türköz, Adnan Tunalı rol alıyor.
Duygu Ergun'un yazdığı oyunu Ece Okay yönetiyor. Oyunun dekor tasarımını Selim Cinisli'ye, kostüm tasarımı Özge Akarsu'ya, ışık tasarımı Ali Karaman'a ait. Müzikler Burçak Çöllü'nün, görsel tasarım ise Defne Sesin Okay Fırat'ın imzasını taşıyor. Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçılarına başarılar diliyorum. Bir bağlamda ülkemiz ve kentimizin tanıtımına katkı koydukları için de kutluyorum.

SALİM KADIBEŞGİL BURSA'DA

İletişim ve Halkla İlişkiler dünyasının önemli isimlerinden biri de Salim Kadıbeşgil' dir. Ülkemize Kurumsal İtibar Yönetimi kavramını getiren kişidir. Stratejik İletişim Yönetimi alanında akademik ve profesyonel birikimi ve yüksek referanslara sahip bir isimdir.


Salim Kadıbeşgil ile bir ortak noktamız var. O 1975'te İzmir'de rahmetli Saruhan Ayber'in 1958'de gazeteciliğe başladığı Demokrat İzmir'de gazeteciliğe başladığında, ben de aynı tarihte Bursa'daki Turhan Tayan'ın Haber Gazetesi'nde mesleğe adım atmıştım.
Kadıbeşgil'in kariyeri çok önemli dönüm noktaları ile dolu. Kamudan, özel sektöre; oradan da diplomatlığa uzanan geçmişindeki birikimi bir yandan kendi kurduğu şirketi Orsa'da değerlendirirken, bir taraftan da birikimini yazdığı 10 kitapta meslektaşları ve öğrencileri ile paylaşıyor.
Bugün saat 19.00'da Park Ora AVM Etkinlik Salonu'nda, "Patronlar, CEO'lar ve Üst Düzey Yöneticiler için KURUMSAL DERSLER" kitabı ile onuncu kitabını yayınlayan Salim Kadıbeşgil "İtibar Yönetimi" konusunda bir söyleşi yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.