Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BDT ve Sara’yı Evlendirmek

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2016 00:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.12.2016 00:16
Bursa Devlet Tiyatrosu salı günü yeni oyunları Sara’yı Evlendirmek oyununun prömiyerini gerçekleştiriyor. Sam Bobrick’in yazdığı, Eylül Aktürk’ün çevirdiği ve Murat Sarı’nın yönettiği Sara’yı  Evlendirmek tiyatromuzda salı akşamı saat 20.00’de sahne alacak. 
Oyunda, hayatını kariyerine adamış ve bu yolda yalnızlığı tercih etmiş başarılı bir avukat olan Sara’nın, kuzeni Martha tarafından sıra dışı ve biraz da çılgınca yöntemlerle evlendirilme çabası anlatılıyor. Sahnedeki her karakterde izleyicinin kendinden yahut hayatına dokunan kişilerden bir parça bulacağı bu sıcak oyunda, Martha’nın girişimlerinin yanı sıra aşk ve evlilik kavramları da samimi bir dille irdeleniyor.
Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürü Ömer Naci Topçu nezdinde yeni oyunun başarılı geçmesini diliyorum.

Musa Eroğlu konseri

Nilüfer Belediyesi tarafından her ay düzenlenen ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gören “Nida Ateş’le Buluşmalar” programına katılan Musa Eroğlu, sevenlerinden büyük ilgi gördü. 
Konser Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’da gerçekleşti.

HİÇ Ödülleri 



Bursa Halkla İlişkiler Derneği(BHİD) tarafından Halkla İlişkiler Çalışmalarını desteklemek için başlatılan Halkla İlişkiler Çalışmaları(HİÇ ) ödül süreci, beşinci yıl komite çalışma süreçleri başladı.
Bu yıl HİÇ Ödülleri’nin 5 yılı olması nedeni ile HİÇ 2013, HİÇ 2014, HİÇ 2015, HİÇ 2016, HİÇ 2017 ödüle layık görülmüş projelerden genel bir değerlendirme ile “5 yılın En İyi HİÇ” i seçilecek.
Bursa Halkla İlişkiler Derneği’ne başarılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.