Hava Durumu

BEBKA'dan sehayat acentelerine özel tur

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2018 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2018 08:30

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), bünyesinde barındırdığı illere katma değer kazandırma noktasında, her sektöre yönelik çalışma ve desteklerini sürdürüyor. Son olarak da BEBKA Eskişehir ve Bilecik illerinin turizm değerlerini tanıtmak amacıyla turizm acentelerine yönelik 'Info Gezi' düzenlendi.
Bu etkinliğin ilk gününde Bilecik merkez, Osmaneli ve Söğüt ilçelerinin turizm değeri taşıyan destinasyonları TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu üye seyahat acentelerine il ve ilçe belediyelerinin katkıları ile tanıtıldı. Info gezide yer alan katılımcılar, Bilecik merkez ve Söğüt ilçelerinin inanç turizmi olarak Bursa ili ile birlikte değerlendirilebileceklerini belirtti.
Bilecik ve Söğüt'ü çok önemli bir gezi noktası olduğunu vurgulayan seyahat acenteleri, yakın zamanda inanç turizmi kapsamında Bilecik'e turlar düzenlemek istediklerini belirttiler. Bilecik gezisi tamamlandıktan sonra diğer gezi noktası olan Eskişehir'e ulaşıldı.
Tura Porsuk Çayı üzerinde yapılan bot gezisi ile başlandı. Eskişehir Demiryolu Müzesi'nden sonra ve Devrim arabasının görülmesi ile devam eden gezide, bir sonraki durak Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı oldu.
Daha sonra Kentpark'a geçilerek katılımcılara, parkta bulunan restoranda Eskişehir'le özdeşleşmiş bir lezzet olan "çiğbörek" ikram edildi. Panoramik Kentpark turu sonrası Odunpazarı bölgesine geçildi.
Balmumu Heykel Müzesi ve Cam Sanatları Müzesi ile Kent Belleği Müzesi gezildikten sonra tipik Odunpazarı evlerinin bulunduğu sokaklarda gezinti yapıldı, alternatif alışveriş noktaları ziyaret edildi. Kurşunlu Camii ve Külliyesi ile Lületaşı Müzesi gezisi sonrası Eskişehir turu tamamlandı.

Ünver Group'u kutluyorum

TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ile Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından verilen Teknoloji Ödülleri'nin 13.'sü İstanbul'da Sabancı Center'da düzenlenen ve 8 kategoride 45 finalist projenin yarıştığı organizasyonla gerçekleştirildi.
Bu organizasyona Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank onur konuğu olarak katıldı.
Törende Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ile TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ultav ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal genel değerlendirmelerde bulundular.
Bu ödül töreninde Orta Ölçekli Firma Süreç Kategorisi'nde finale kalan Ünver Group ikinci oldu. Ünver Group'un ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'dan aldı.
Ayhan Korgavuş, "Ünver Group olarak global tedarikçi durumundayız. Ar-Ge merkezimiz bünyesinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızda da teknolojinin son imkanlarını kullanarak tasarım yetkinliğimizin sayesinde müşterilerimize alternatif ürünler sunabiliyor, mevcut ürünleri geliştirerek maliyet ve performans avantajı sağlayabiliyoruz. 13. Teknoloji Ödülleri yarışmasında elde ettiğimiz ikincilikle hem çalışmalarımızın karşılığını almış olmaktan mutluyuz, hem de bu ödül gelecek çalışmalarımız için bizlere önemli bir motivasyon oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.