Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyçelik Gestamp'a inovasyon ödülü

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2019 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 08:00

Ülkemizin otomotiv üretim merkezi olan Bursamız, gerek ana sanayi, gerekse yan sanayisi ile ülke ekonomisine damga vurmaya devam ediyor. Yaklaşık 45 yıldır hem ülkemiz otomotiv ana sektörüne, hem de uluslararası platformdaki birçok ana sanayi kuruluşuna hizmet veren dev kuruluşlarımızdan biri de Beyçelik Gestamp.
Sanayici Faik Çelik'in adeta tırnakları ile kurduğu bu kuruluş geçtiğimiz günlerde önemli bir ödül aldı. Beyçelik Gestamp, Türkiye'nin en kapsamlı ve kapsayıcı inovasyon etkinliği, 7. Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında düzenlenen İnovaLİG Ödül Töreni'nde "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

Resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği etkinlikte ödülü, Beyçelik Gestamp Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle'den aldı.
Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen 7.Türkiye İnovasyon Haftası 3-4 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Beyçelik Gestamp Yöneyim Kurulu Başkanı Baran Çelik, şirketin organizasyonunun ve inovasyon ağının, inovasyon yönetimine ne derecede katkı sağladığını ve inovasyon yönetiminin ne ölçüde şirket organizasyonunda içselleştirildiğinin değerlendirildiği kategoride Türkiye ikincisi olmanın gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Tüm iş süreçlerimizde, ürün ve hizmetlerimizde inovatif bakış açışıyla hareket etmek kurum kültürümüzün en önemli temeli. Bu yüzden bu ödülü almak bizim için gururu verici. Ödülü almamızda emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim."

ERDEM'DEN AKTAŞ'A ZİYARET

Siyasetimizin gerildiği, toplumun kutuplaştığı ağır dönemlerin içinde belki içten, belki nezaketen de olsa gelişen bazı konular önem kazanıyor.
İşte bunlardan birisi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Arada bir de olsa güzel bir şey yazmak bizleri de mutlu ediyor.
Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli, Sibel Özer, Engin Yener, Zafer Yıldız ve Remzi Çınar ile birlikte Aktaş'ı ziyaret eden ve Nilüfer'de daha güzel işlere birlikte imza atmak için işbirliğini gerçekleştirmeye çalışacaklarını belirten, Başkan Turgay Erdem, "5 yılı huzur içinde, mutlu bir şekilde Bursalılar'a hizmet ederek geçirmeyi diliyorum" dedi.
Yeni sürecin Nilüfer, Bursa ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, ziyaret için Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e teşekkür ederek şöyle devam etti:
"Belediyecilikle ilgili tecrübelisiniz. Başkan yardımcısı olarak da yıllarca görev yapmış olmanın da avantajlarını yaşayacaksınız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sürece katkı verebileceğimiz bir konu olduğunda, geri durmayacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.