Hava Durumu

Beyçelik Gestamp, Altın Eldiven sahibi

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2020 07:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 07:53

Otomotiv yan sanayimizin güçlü kuruluşlarından biri de Beyçelik Gestamp. Faik Çelik Holding'in bünyesindeki bu kuruluş önemli bir ödüle layik görüldü.
Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaşam kültürü olarak yaygınlaşması amacıyla her yıl sanayi kuruluşları arasında bir proje yarışması düzenliyor.
Bu yıl 5'incisi düzenlenen İSG yarışmalarında Beyçelik Gestamp "Robotik Hücrelerde Reset Kazaların Önlenmesi" başlıklı iyi uygulama örneği ile birinciliğe layık görüldü.

Yarışmanın Altın Eldiven kategorisine katılan Beyçelik Gestamp jüri ve online oylama ile yapılan değerlendirme sonucunda altın eldivenin sahibi olarak iş güvenliği ve sağlığı konusundaki çalışmalarını ödüllendirmiş oldu.
Ödülü Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya verdi. Ödülü alan Beyçelik Gestamp Genel Müdürü Engin Meydan, şunları söyledi:
"Beyçelik Gestamp olarak, sıfır hata ve sıfır iş kazası hedefi ile çalışıyoruz. Önceliğimiz çalıştığımız ortamı güvenli kılmak.
Ödüle layık görüldüğümüz "Robotik Hücrelerde Reset Kazaların Önlemesi Projesi" Gerçek Zamanlı Konumlandırma Sistemi Teknolojisi'ni kullanarak hayata geçirdiğimiz bir proje. Biz bu teknolojiyi İSG alanında kullanarak fark yarattık."

İMO BURSA'DA SEÇİM HEYECANI

İnşaat Mühendisleri Odası'nda seçim heyecanı var. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, 16. Dönem Olağan Genel Kurulu bugün yapılıyor.
BAOB Yerleşkesi İMO Bursa Şubesi Konferans Salonu'nda yapılacak genel kurulda yarın da seçimler BAOB Yerleşkesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Adaylara başarılar diliyorum.

GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ GELECEK

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Veli Gelişim Projesi çerçevesinde "Güçlü Kadın Mutlu Gelecek" konulu söyleşiye katıldı.
Mütareke İlkokulu velileriyle bir araya geldi. Kadınlara yönelik hayata geçirilecek projeleri anlatan Başkan Türkyılmaz, soruları da yanıtladı.
Başkan Türkyılmaz, kadınların önündeki sosyo-ekonomik engelleri kaldırmak, ekonomik yönden bağımsız, sosyal alanda özgür ve özgüvenli olmaları için çalıştıklarını söyledi. Başkan Türkyılmaz hayata geçireceği Kadın Dayanışma ve Üretim Kooperatifi projesini anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.