Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BHİD Ödül Töreni

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2018 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 08:05

Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin, Halkla İlişkiler çalışmaları ile ilgili vermiş olduğu HİÇ Ödülleri'nin 6.'sı Merinos AKKM'de Yavuz Seçkin sunumu ile gerçekleşti.
Geceye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, GESİAD Başkanı Kerim Demiral, KALDER Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin de katıldı.
HİÇ Ödülleri'ne geçtiğimiz yıl 41 proje başvururken, bu yıl sayının 78'e çıktığını belirten BHİD Başkanı Mustafa Sönmezay, "Proje sayısındaki artış bile tek başına bize doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bursa'nın adının duyulmasında ve mesleğimizin kentte gördüğü değeri anlatmaktaki başarımız konusunda mütevazı olmak istemiyoruz. Bu geceye gelene kadar her süreçte bizlerle olan, gönüllülük esasına dayalı olarak HİÇ komitelerinde yer alıp, gece gündüz çalışan komite üyelerimize de ben ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, halkla ilişkilerin öneminden bahsettiği konuşmasında, sektörün kent markasının tanıtılması konusunda da ayrı bir yeri olduğunu belirtti.
Ödül alan kuruluşları kutluyorum.

BEL'li gazeteciler

Bursa Erkek Lisesi mezunu gazeteciler bugün 10.30'da Bursa Erkek Lisesi'nde bir araya geliyor.
Bursa Erkek Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Cevdet Ulu'nun organizasyonuyla, BEL'li gazeteciler, bir araya gelip, hem okulu gezecek hem de eski hocalarıyla buluşacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.