Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BHİD ve HİÇ ödülleri

Yazının Giriş Tarihi: 10.01.2017 04:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.01.2017 04:47

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, 1992 yılından beri kentimizde faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütümüz. Bu yıl bu değerli STK'mız 25. yılını kutlayacak. Benim de bir dönem yönetiminde yer aldığım bu örgütümüz kurumları halkla ilişkiler çalışmaları yapmaya özendirmek ve mesleğin imaj ile itibarını geliştirmek adına 2013 yılından beri HİÇ Ödülleri düzenlemekte.
Tam açılımı ile Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) olan bu ödüllerin beşincisi bu yıl düzenleniyor. 
Son başvurunun 7 Nisan olduğu bu ödüllerde, tören 25 Mayıs'ta düzenlenecek. Ayrıca bu ödüllerin dışında "5 yılın en iyi HİÇ"i de seçilecek.
Evet, bu konunun duyurusu dün sabah Divan Otel'de düzenlenen bir basın toplantısı ile yapıldı. Toplantıda Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Bedirhan Bozali, yönetim kurulu üyeleri, HİÇ Komite üyeleri ve BHİD üyeleri de bulundular.
Bursa Halkla İlişkiler Derneği'ne başarılar diliyorum.

Çalışan Gazeteciler Bayramı

10 Ocak 1961 tarihli 212 sayılı yasa ile getirilen değişikliklerle basın sektöründe çalışanların özlük haklarında çok önemli kazanımlar sağlandı. Bu kazanımlar, dönemin Türkiye Gazeteciler Sendikası ve basın örgütleri tarafından "bayram" olarak kabullenildi.
Ama basın işverenleri yasayı protesto etti ve gazetelerini çıkarmama kararı aldılar. 3 gün süre ile 5 büyük gazete yayınlanmadı.
Bu nedenle 10 Ocak tarihi Çalışan Gazeteciler Bayramı olarak kutlanmakta. Kutlu olsun.

TAİDER Bursa etkinliği

TAİDER, Aile İşletmeleri Derneği. TAİDER 2017 yılında Bursa'daki ilk etkinliğini 24 Şubat 2017 Cuma günü  gerçekleştirecek.
Bu etkinlikte "İlişki Kurma Kültürümüz ve Aile Şirketlerinde Etkisi" konusu masaya yatırılıyor. Etkinliğin konuşmacıları Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ve kültürlerarası iletişim uzmanı, danışman, eğitimci Ferhan Alesi olacak.
TAİDER'in Bursa etkinliği saat 16.30'da Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.