Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum Pescado'da Bursa sergisi açıldı

Yazının Giriş Tarihi: 18.08.2018 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 08:05

Anımsanacağı gibi 57. Bursa Festivali kapsamında BKSTV tarafından Huri Aykut küratörlüğünde "Bir Şehir Kaç Hikaye Anlatır?" isimli bir Karma Resim ve Heykel Sergisi açılmıştı.
Serap Değişmez Efe, Bursalı bir resim sanatçısı. Kendisi resim çalışmalarına Bursa DGSG Emin İlter atölyesinde başladı. Uzun zamandır resim çalışmalarını, Bursa Amerika ve Bodrum'da sürdürüyor. Bir süre önce Serap Değişmez Efe, Bodrum'da Pescado isimli bir sanat galerisi açmıştı.
Şimdi, Bursa'daki "Bir Şehir Kaç Hikaye Anlatır?" sergisi Bursa Kültür Sanat Turizm Vakfı Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik'in desteği, Bodrum Pescado Sanat Galerisi kurucusu sanatçı Serap Değişmez Efe'nin daveti ile Pescado Sanat Galerisi'nde açıldı.
Bu kapsamda serginin küratörü Huri Aykut ve bir grup sanatçı Bodrum'daydı. Yapılan hazırlık çalışmalarının ardından sergi dün açıldı.
Dün ayrıca, Huri Aykut ve Serap Değişmez Efe ile diğer yetkililer Bodrum Belediye Başkanvekili Kemal Orman ve Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'a da protokol ziyaretlerinde bulundular.
Emeği geçen herkesi, tüm sanatçıları ve de Huri Aykut ile Serap Değişmez Efe'yi kutluyorum.
Sanat gönül ve dayanışma işidir.

MİLLETVEKİLLERİNDEN BUÜ ZİYARETİ

AK Partili Bursa milletvekilleri, Bursa Uludağ Üniversitesi'ni ziyaret ettiler. TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa milletvekilleri Refik Özen, Zafer Işık, Emine Yavuz Gözgeç ve AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman Bursa Uludağ Üniversitesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay üniversitenin vizyonu ve projeleri hakkında bilgi vererek, üniversitenin Bursa'nın bir değeri olduğunu ve yapılan projelerle daha da güzelleştirmeye çalıştıklarını belirtti.

AOS ONKOLOJİ ACİL YENİLENDİ

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi acil servisi, hayırsever işadamı Abuzer Gönder tarafından yenilendi.
Yenilenen acil servisin açılışı için düzenlenen etkinliğe Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, hayırsever Abuzer Gönder, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Halil Karahan ve hastane çalışanları katıldı.
Açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi yıllardır kanser alanında Bursa'nın ve bölgenin yükünü çekiyor. Bu güzide hastanemizde zaman içerisinde acil servisin yenilenmesi yönünde bir ihtiyaç doğdu. Bu eksikliği gidermiş oldukları için hayırseverimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.