Hava Durumu

BTB'den, RUMELİSİAD ziyareti

Yazının Giriş Tarihi: 15.02.2020 10:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.02.2020 10:31

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı yoğun biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Matlı ve arkadaşları, RUMELİSİAD yönetim kurulu toplantısına katıldılar.
Toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı, Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Matlı, RUMELİSİAD üyeleri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, Bursa Ticaret Borsası'nın çalışmalarından ve gelecek hedeflerinden söz etti ve şöyle dedi: "6. yılımızı bitirerek 2. döneme geçtik. 113 borsa arasında 33. sırada olan borsamız, 16. sıraya yükseldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Komitesi'nde plakamız gibi 16. sıradayız. Bunlar mutluluk verici gelişmeler. Bunun sürdürülebilirliğini sağlayacağız.
Şehrimiz adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de Bursa'ya her anlamda değer katmayı sürdüreceğiz."

BURSA İSTASYON VE ÇALIŞTAY

Facebook İstasyon, Facebook'un kişilere topluluk kurma gücü verme ve dünyayı birbirine daha yakın bir yer haline getirme misyonu ile Türkiye'de TOBB ve Habitat Derneği ile açtığı ilk topluluk merkezidir.
Bunun Bursa ayağı ise Bursa İstasyon. Bu oluşumun Bursa ayağının koordinasyonunu TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu yapıyor. Bir süre önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook, Habitat Derneği, Bursa Ticaret Borsası (BTB), Bursa Bölgesel Topluluk Merkezi Protokolü'nün imzalanması gerçekleştirildi.
Bunun ardından Bursa Bölgesel Topluluk Merkezi, Bursa İstasyon Paydaş Çalıştayı düzenlendi. Bu oluşum Bursa'nın yeni ve güçlü markalar çıkarması, global dünyada yerini alan bir şehir olması vizyonuyla çalışmalarına başladı. BTB, Bursa İstasyon'un gelişimini hızlandırmak için tüm paydaşları bir araya getiren bir çalıştay düzenledi.
Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı İbrahim Özhan, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı İbrahim Özmen, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı Sevgi Saygın, BTB Meclis Üyesi Samet Dinçer ile akademisyenler ve Bursa iş dünyasının başarılı girişimcileri bu çalıştaya katıldı. Habitat Derneği Topluluk Merkezi Direktörü İsmail Metin, Bursa İstasyon'da yapılabilecek eğitimler ve çalışmalar hakkında bir sunum yaparak, katılımcılara platform hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.