Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO, Bursa ve turizm

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2017 04:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 04:54

Özellikle dış ilişkilerimizde yaşanan bazı sorunlar ağırlıklı olarak turizm sektörümüzü dibe vurdurmuştu. Şimdi bir biçimde sektör temsilcileri çıkışlar arıyor.
Bursa'da faaliyet gösteren turizm ve seyahat acentesi yetkilileri, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ile bir araya geldi.
Toplantıya TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Mehmet Akkuş ve yöneticilerinin yanı sıra BTSO Turizm Konseyi Başkanı Hasan Eker, Güçlü TÜRSAB Platformu Başkanı Hasan Erdem ve seyahat acentesi yetkilileri katıldı.

Turizm sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Turizm Konseyi, Türsab Güney Marmara BYK öncülüğünde bir dizi turizm toplantılarının yapılmasının doğru olacağını ifade etti.
Burkay, "BTSO olarak turizm ve seyahat acentelerimizin yanındayız. Konsey ve komitelerimiz aracılığıyla sorunlarına çözüm olmak için çalışıyoruz. Özellikle turizm ve seyahat acentelerimizin sorunlarına çözüm olacak nitelikte yapacağımız geniş çaplı toplantılarla turizm kenti Bursa'da faaliyet gösteren acentelerimize yönelik somut çözümler üretebiliriz" dedi.

Premier Vision İstanbul

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Premier Vision İstanbul Fuarı'ndaydı. 7 ülkeden 104 alıcının katıldığı fuarda, Türkiye 96 firma ile ilk sırayı aldı.
UTİB düzenlediği alım heyetleri ile, Türk firmalarını yabancı alıcılar ile bir araya getirdi.
CNR Expo Fuar Merkezi'nde 22-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuarda İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonları ve son gelişmeler sergilenirken, UTİB tarafından organize edilen alım heyetleri ile Türk firmaları yabancı alıcılar ile bir araya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.