Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO üyelerinden BETT Show ziyareti

Yazının Giriş Tarihi: 06.02.2019 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 08:23

İngiltere'de düzenlenen 2019 yılının dünya çapındaki ilk eğitim ve eğitim teknolojileri fuarı olan BETT Show'u BTSO'dan 15 kişilik bir ekip ziyaret etti.
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Irmak Aslan, BTSO Eğitim Konseyi Başkanı Gıyaseddin Bingöl, Heyet Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ve eğitim sektörü temsilcileri bu gezide yer aldı
Bilindiği gibi BETT Show, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen dünyanın en büyük eğitim ve eğitim teknolojileri fuarı..
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamındaki bu gezide 850 firmanın stant açtığı ve 131 ülkeden yaklaşık 35 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda BTSO üyeleri de eğitim teknolojilerindeki son yenilikleri inceleme fırsatı buldu.
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Irmak Aslan "Hayatın her alanında etkisini artıran teknolojinin eğitim sektöründe de kullanılması artık bir zorunluluk haline geldi. Fuarda eğitim teknolojilerindeki trendleri inceleme şansı yakaladık. İncelediğimiz yeni teknolojiler, eğitim sektörümüzün yol haritasına önemli katkılar sağlayacaktır." dedi.
BTSO Eğitim Konseyi Başkanı Gıyaseddin Bingöl, ise BETT Show'un dünya çapında bilinen, eğitim sektörünün en önemli fuarı olduğunu söyleyerek, eğitim teknolojileri açısından fuarın büyük değer taşıdığını kaydederek şunları söyledi:
"BETT Show, dünyanın farklı ülkelerinden gelen yüzlerce katılımcının eğitim projelerini dünyaya sunduğu bir platform. Eğitim sektörüne ilişkin çok güzel bilgiler edindik. Heyetimiz açısından son derece verimli bir iş gezisi oldu."

İKİ TOPLANTI

Bu ziyaret sırasında Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçiliği ve Hounslow Bölgesi Ticaret Odası'nda düzenlenen iki önemli toplantı da yapıldı.
Büyükel-çilikte düzenlenen toplantıda Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçiliği Müsteşarı Özkan Duman ve Ticaret Müşavir Yardımcısı Ahmet Enes Tekcan ile bir araya gelindi. Toplantıda iki oda arasındaki işbirliğinin artırılması amacıyla atılacak adımlar masaya yatırıldı.

MÜMİN AGA ANILIYOR

Mümin Gençoğlu veya bir başka deyişle Mümin Aga, Bursa'nın renkli simalarından biriydi.
Bursa'nın iş dünyasının, spor dünyasının, basın dünyasının ve politika dünyasının en popüler isimlerindendi.
Bal-Göç ve BGF Federasyonu Kurucu Başkanı, BTSO Meclis ve Bursaspor'un eski başkanlarından, TBMM 19. dönem Bursa Milletvekili ve Penguen Gıda'nın kurucusu, hayırsever iş adamı Mümin Gençoğlu'nun aramızdan ayrılışının 26. yılında 7 Şubat 2019 Perşembe günü saat 11:00'de Bursa Emirsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenecek törenle anılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.