Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO ve kadın girişimciler

Yazının Giriş Tarihi: 24.06.2019 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 08:00

Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi'nde (BUTEKOM) bir araya geldi. Toplantıya, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Bursa KGK Başkanı Sevgi Saygın, DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, CEYKAD Başkan Yardımcısı Esra İnhanlı ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.
Bursa KGK Başkanı Sevgi Saygın, BTSO'nun liderliğinde Bursa'da kadın girişimcilere yönelik vizyoner çalışmalar yapmaya devam edeceklerini; kent ekonomisi için projeler üreteceklerini, kadın girişimciler arasındaki birlik ve beraberliğin sağlam temellere dayalı olmasının projelerin daha verimli olmasını sağlayacağını söyleyerek, "Odamızın liderliğinde Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla 'Girişimcilik Evi'ni Bursa'da hayata geçireceğiz. Merinos AKKM'de kurmayı planladığımız bu merkez, kadın girişimcilerimizin yeni buluşma platformu olacak. Bursa Kadın Girişimciler Kurulu olarak yeni kadın girişimcileri Bursa'ya kazandırma hedefiyle çalışıyoruz. Bu noktada BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Burkay ve yönetim kuruluna kadın girişimcilere sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

BUSMEK'TEN TRSM SERGİSİ

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sakinlerinin ürettiği el sanatları sergilendi. BUSMEK Dekoratif Ahşap Boyama Eğitmeni Dilek Çınarlı ve Kağıt Rölyef Eğitmeni Kıymet Boşnak'ın öğrencilerinin hazırladığı sergideki eserler büyük ilgi gördü.
Ekim ayında eğitime başlayan yaklaşık 35 kursiyerin ürünlerinin yer aldığı sergide; ahşap boyamadan kâğıt rölyefe, çorap kediden kanaviçe kolyeye, dikişsiz kırkyamadan kapı süsüne yaklaşık 160 eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Serginin açılışına Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Engin Paralı, Başhekim Yardımcısı Dr. M. Hanefi Kabalar, TRSM Sorumlu Hekim Taner Nefesoğlu ve BUSMEK yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

NİLÜFER'DE YOGA GÜNÜ

Uluslararası Yoga Günü'nde, yoga yapan çok sayıda Bursalı, Üç Fidan Gençlik Parkı'nda buluştu. Nilüfer Belediyesi ve Hindistan Başkonsolosluğu'nun destekleriyle kentteki yoga merkezlerinin organize ettiği etkinliğe, Hindistan'ın İstanbul Konsolosu Sanjay Kumar Bharadwaj ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Doktor Sibel Özer de katıldı.
Düzenlenen açılışta konuşan Hindistan'ın İstanbul Konsolosu Sanjay Kumar Bharadwaj, yoganın toplum sağlığı açısından en büyük kitle hareketi haline geldiğini, Uluslararası Dünya Yoga Günü'nün insanları yogaya teşvik amacı taşıdığını ifade etti.
Bharadwaj'ın ardından katılımcılara seslenen Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de "Sağlıklı kent, spor kenti Nilüfer'de festival havasında geçen bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.