Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUCOS 2018 başladı

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2018 07:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 07:42

Network Fuarcılık tarafından organize edilen BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı dün yapılan açılış töreni ile başladı. Fuar 11 Şubat Pazar gününe kadar Merinos AKKM'de açık olacak.
Network Fuarcılık'ın, Bursa Büyükşehir bünyesindeki Merinos AKKM ile ortaklaşa düzenlediği bu fuarlar dizisinin ilki olan BUCOS'a Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve sektör ile ilgili odalar destek veriyor.
Dün yapılan açılış töreninde Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, BESOB Başkanı Arif Tak, BTB Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak, Bursa Kuaförler Odası Başkanı İlker Hüseyin Tan, sektör temsilcileri, doktorlar, fuara katılan firma yetkilileri ve akademisyenler yer aldı.


Açılış Network Fuarcılık'ın sahibi Hasan Eker'in konuşması ile başladı. Eker, üstlerine düşeni yapmak için yola çıktıklarını bu fuarın bir kişi veya kurumun değil, Bursa'nın fuarı olduğunu başta Bursa Büyükşehir Belediyesi, Merinos AKKM'nin destekleri ve Bursa Valiliği'nin himayelerinde ve Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile diğer kuruluşların da destekleriyle böyle bir organizasyona imza atmanın onurunu yaşadıklarını dile getirdi.
Ardından Bursa Büyükşehir Başkanımız Alinur Aktaş, ülkenin bir tarafında terörle büyük bir mücadele verilirken, bu tür organizasyonları da hayata geçirmenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
"Bursa 4. büyük şehir ve 2. büyük ihracat şehri. Aynı zamanda Bursamız tarım, turizm ve gastronomi şehri. Bu özelliklerini öne çıkaran, fuarcılık anlamında daha güzel ve farklı organizasyonlar planlayan bir Merinos AKKM vizyonu ortaya koyduk. Merinos AKKM'de 2017'de 1074 etkinlik ağırlandı. Bir önceki yıla göre %18 artış sağlandı. Niceliğin yanında niteliği de artırıyoruz ve 2018'de fuarlara ağırlık veriyoruz ve destekliyoruz. Bugün de bu fuarların ilkini icra ediyoruz. Fuarlar güçlü ekonominin göstergesidir. Bu anlamda emeklerini esirgemeyen ve Bursa'ya böyle güzel fuarı kazandıran Network Fuarcılık firmasına teşekkür ediyoruz. Bir elin nesi var iki elin sesi var diye güzel bir lafımız var. Bizler de bir arada olmaya devam etmeliyiz. Birlikte hedefe odaklanırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok."
Son olarak kürsüye gelen Bursa Valisi İzzettin Küçük de, insanın güzelleşme tutkusunun tarih boyunca devam eden bir olgu olduğunu, bunun kanıtının da arkeolojik kazılarda ortaya çıkan objelerle kanıtlandığını söyledi ve şöyle devam etti:
"Fuarlar sadece ürünlerin değil; bilginin, ekonominin, akılların ve teknolojilerin de buluştuğu yerlerdir. Güzellik ve estetik anlayışı da insanlığın en eski tarihinden bu yana süregelen ve önemsenen bir konu olmuştur. Ülkeler ne kadar krizde ve zorda olursa olsun bu sektörün öneminde ve ekonomisinde gerileme olmuyor. Bu önemli ve ciddi bir konudur. Katma değeri de yüksektir. Dolayısıyla bizler de çok önemsiyoruz. Ancak hassas bir konu ve yanlış uygulamalar da olmaması için bu işi ciddiyetle yapmalıyız."
Daha sonra yapılan plaket töreni ardından açılış kurdelesi kesildi. Fuar pazar gününe kadar devam edecek.
Netwok Fuarcılık'ı ve Merinos AKKM'yi kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.