Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUİKAD'dan baro ziyareti

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2017 08:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 08:41

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın, beraberindeki BUİKAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun'u ziyaret etti.
BUİKAD Başkan Yardımcısı ve Avukat Oya Eroğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Kumova'nın da yer aldığı ziyarette Yalçın; BUİKAD'ın yeni dönem projelerine dair Bursa Barosu'na bilgilendirmelerde bulundu.
Ayrıca , birlikte gerçekleştirilebilecek projeler ve işbirlikleri üzerine de fikir alışverişi yapıldı. Görüşmede özellikle kadın istidamını destekleyen kanunlar ve cezaevlerinde bulunan kadın ve çocuklara yönelik projeler de konuşuldu.
Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun da gönüllülük esasıyla toplumsal fayda ortaya koymak adına çalışan tüm STK'larla, her alanda işbirliği yapmaya hazır olduklarına vurgu yaparak, bu noktada BUİKAD ile ortak sosyal sorumluluk projelerinde yer alabileceklerini belirtti.
Topluma gerçekten katmadeğer yaratacak, gönüllü kuruluşların her türlü sosyal girişimleri ve işbirlikleri önem taşımaktadır. Burada yaratılacak sinerji katmadeğeri yüksek katkıları sağlayacaktır.
İki değerli kuruluşumuza da kolaylıklar diliyorum.

Akılcı ilaç konusu

İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Akılcı İlaç Kullanımı İl Koordinatörlüğü'nün yürüttüğü çalışmalarla tüm vatandaşlarda ve sağlık çalışanlarında konu hakkında farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.
Bu noktada Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, bilinçsiz antibiyotik kullanımının aynı hızda devam etmesi durumunda önümüzdeki yıllar içerisinde hastalıkların tedavi edilemez noktaya ulaşılacağının altını çizdi.

CHP'den nikah tasarısına tepki

CHP Bursa Kadın Kolları, il başkanlığında düzenledikleri basın toplantısında müftülüklere resmi nikah kıyma yetkisi veren kanun tasarısına tepki gösterdi.


İl Kadın Kolları Sekreteri Necla Özadalı yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gündeminde çok acil çözümlenmesi gereken sorun olduğunu belirterek; "İç ve dış borçların trilyon dolarlara yaklaştığı, işsizliğin, aşsızlığın had safhaya ulaştığı, her dört gençten 1'inin işsiz olduğu, terörün her gün yüreklerimizi kasıp kavurduğu, basının ve bilimin dört duvar arasına hapsedildiği bir süreçte; yapılacak hiçbir iş kalmamış gibi, iktidar yine nikâhı kimin kıyacağı ile uğraşmaya başladı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.