Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUİKAD Ödülleri 2018

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2018 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 08:31

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği 10 yıl önce "İş Kadını ile Güçlü Bir Türkiye'ye Ulaşmak" vizyonuyla çıktığı yolda, emin adımlarla ilerliyor.
Bu değerli derneğimiz "İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri" ni dokuz yıldır veriyor. Bu yıl ki ödül töreni de Crowne Plaza'da Mesut Yar'ın sunumuyla gerçekleşti.
"İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri 2018: İnovasyon" bu yıl 8 kategoride verildi.

BUİKAD Başkanı İpek Yalçın açılış konuşmasında "Bir BUİKAD markası haline gelen ve sürdürülebilirliği ile dikkat çeken 9. İş Yaşamında Başarılı Kadın ödül töreni ile amacımız iş yaşamında kadının önemini vurgulamak, kamuoyunda dikkat çekmektir. Bu tören ile; başarılara imza atmış işkadınlarını gündeme getirirken; diğer işkadınlarımıza da örnek olunmasını sağlamaya çalışıyoruz." dedi.
Ödül töreninde BUİKAD Özel Ödülü, Müjdehan Örs Filiz ve Burcu Başar'a verildi. Ulusalda ise Ufuk Tarhan, Fark Yaratan Kadın; Ford Otosan, Yılın İş Yaşamında Kadını Destekleyen Oluşumu; Tülin Akın, Yılın Başarılı İşkadını ödülünü aldı. Yerelde ise Borçelik, Yılın Kadına Değer Veren Şirket; Arzu Erdi, Yılın Başarılı Kadın Yöneticisi; Seval Şengör, Yılın Girişimci İşkadını ve Nesrin Yılmaz, Yılın Başarılı İşkadını ödülüne layik görüldü.
Ödül alanları kutluyorum.

Kadın ve­­­ Umut 2018 üzerine

Dünya Kadınlar Günü kapsamında "Kadınla 2018" adı altında, Bursa'da yaşayan ortak paydaları sanat olan 95 kadın sanatçımızın resim, baskı, cam, seramik, heykel, tekstil sanatları alanındaki eserleri 5-9 Mart tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi'nde sergileniyor.
Serginin küratörü Huri Aykut Ülker. Proje koordinatörü ise Deniz Nuray Türkmen.
Bu sergiden elde edilen gelir "Türk Anneler Derneği"ne bağışlanıyor.
Serginin açılışı pazartesi günü, Ergun Kağıtçıbaşı tarafından yapıldı. Kağıtçıbaşı açılış konuşmasında dünyadan çeşitli örnekler vererek yoksulluk, açlık, adaletsiz üzerine vurgu yaptı.
Açılış öncesi "Kadın ve Umut" konusunun işlendiği bir konferans düzenlendi.
Bu konferansa Seramik Sanatçısı Prof. Ayşegül Türedi Özen, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü, Ressam ve Seramik Sanatçısı Arzu Karayel, Ressam ve Sanatla Terapi Uzmanı Esra Çubuk, Nilüfer Kadın Korosu Derneği Başkanı Dr. Aysel Gürel, Gönlü Ferah Otel Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Akbaş, Bursa Türk Anneler Derneği Başkanı Hande Gençosman katıldı.
Konuşmacılar yaşamsal deneyimlerini paylaştılar.
95 kadın sanatçımıza saygıyla diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.