Hava Durumu

BUMİAD Akademi çalışıyor

Yazının Giriş Tarihi: 20.01.2018 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 08:23

Bursa Mühendis ve Mimar İş Adamları Derneği (BUMİAD), bünyesinde oluşturdukları BUMİAD Akademi'nin ilk toplantısını çalışma yaşamında son güncel gelişmeler ve işveren teşvikleri konusunu masaya yatırarak gerçekleştirdi.
BUMİAD dernek merkezinde gerçekleşen toplantıya BUMİAD üyelerinin yanı sıra Bursa'da faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katılımıyla yapıldı.
Açılışta BUMİAD Başkanı Orhan Efe, "Yeni dönemde BUMİAD Akademi, BUMİAD Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (BUMİAD SETASE) ile bu konularda politikalar üreterek gerek merkezi, gerekse yerel yönetimlerle paylaşarak Türkiye'nin gelecekte daha güçlü bir ülke olmasına yol açacak çalışmalar yapacağımızı söylemiştik. Hedeflerimizi yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz" dedi.
Toplantının konuşmacısı olan Prof. Dr. Cem Kılıç ise sunumunda çalışma yaşamında gerçekleşen son yenilikleri, gözden kaçanları ve teşvikleri ele aldı. Prof. Dr. Kılıç'a, toplantının sonunda BUMİAD Başkanı Orhan Efe tarafından tablo hediye edildi.

Alinur Aktaş'a teşekkürler

Bir süre önce Bursa'da başlatılan "pembe vagon" uygulaması, yeni başkan Alinur Aktaş tarafından kaldırıldı.
Bir bağlamda ayrıştırıcı bir bakış sağlayan bu uygulamanın kaldırılması gerçekten çok güzel oldu. İnsanların seçmeyecekleri özellikleri yüzünden ayrıştırıcı muammeleler görmesi üzücüdür.
Bu açıdan Alinur Aktaş'a teşekkür ediyorum.

BSMMMO'nun ağır misafirleri

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (BSMMMO), bugün ağır misafirleri var. Karadeniz SMMM Odaları'nın başkanları Bursa'ya geliyor.
Oda başkanları BSMMMO ev sahipliğinde saat 14.00-19.00 arasında Çekirge Kervansaray Termal Otel'de '38. Karadeniz SMMM Odaları Platform Toplantısı' yapacaklar.
Bursa'da ilk kez düzenlenecek olan ve mesleki konularda bilgilendirmelerin yapılacağı toplantıya Amasya, Artvin, Bartın, Bolu, Çorlu, Çorum, Düzce, Edirne, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Zonguldak SMMM Oda başkanları katılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.