Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUMİAD, Efe ile devam dedi

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2017 07:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 07:08

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği'nin (BUMİAD) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığı'na seçildi.

BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe toplantıda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

"Önümüzde çok önemli hedeflerimiz var. BUMİAD, üyelik için hem işadamı olma hem de mühendislik veya mimarlık disiplinlerinden birisinden mezun olma şartı arayan Türkiye'de ve dünyada başka benzeri olmayan yegane dernektir.
Bu çerçevede gerek iş gerekse mesleki açıdan deneyimlerin bir araya geldiği çok önemli bir sonuç ortaya çıkıyor. Bu noktada biz özellikle BUMİAD Akademi, BUMİAD Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (BUMİAD SETASE) ile bu konularda politikalar üreterek gerek merkezi gerekse yerel yönetimlerle paylaşarak Türkiye'nin gelecekte daha güçlü bir ülke olmasına yol açacak çalışmalar yapacağız.
Ayrıca,ülkenin birlik ve beraberliğini amaç edinen "Dayanışma Platformu" oluşturacağız. Bu konularda danışma kurulumuzda önemli değerlendirmeler yaptık"

Yeni yönetim

BUMİAD'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Asil Üyeler: Mehmet Orhan Efe, Mahmut Demiröz, Hayri Aydemir, Emir Birgün, Şaban Bozdemir, Orhan Sayın, M. Baştuğ Çakırcalı, Süleyman Kara, Ferdi Tercanlıoğlu, Gökçe Möröy ve Semiha Özbey. Yedekler: Halil Bayam, Mustafa Dayanıklı, Bülent Alp, Zarif Ayça Güler, İsmail Yıldız, Hüseyin Ertaş, Murat Evke, Mustafa Gümüş, Nermin Şahin, Sami Başaran, Ömer Zafer Uzer. "

BUSİAD'da mali genel kurul

Geçtiğimiz hafta sonu adeta genel kurullar hafta sonuydu. Türkiye'nin ikinci SİAD'ı olan BUSİAD da mali genel kurulunu gerçekleştirdi.
Ali İhsan Yeşilova'nın Divan Başkanlığı'nda yapılan genel kurulda Günal Baylan'ın başkanlığındaki BUSİAD Yönetim Kurulu ibra edildi.
BUSİAD önümüzdeki yıl 40. yılını kutlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.