Hava Durumu

Bunu da gördük ve Orhan Samast

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2022 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 08:05

Uzun zamandır bu mesleğin içinde olan ve yine bu meslekte bir dönem sadece siyaset yazan bir kişi olarak bunu da gördük, diyorum. Meslekte sayısız genel kurul izledim. Ama bunu görmemiştim.

Orhan Samast, Bursa’nın yakından tanıdığı bir isim. 1976 yılında Bursa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa, Mudanya’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nden mezun oldu.

Özel sektörde bilişim ve İnternet teknolojileri alanında üst düzey yöneticilik yaptı. Bilişim teknolojileri, E-yayıncılık, E-ticaret, Multimedya ve portal teknolojileri alanlarında bir çok projede görev aldı. Türkiye’nin en kapsamlı biyografi bankası olan Kim Kimdir? biyoğrafi bankasını 1998’de kurdu. İtibar Enstitüsü kurucu başkanı ve halen başkanlığı sürdürüyor. Şu anda Kablonet Yatırımcı Yetkilisi olarak görev yapıyor. AK Parti İl yönetiminde görev aldı.

Orhan Samast 16 Aralık 2021’de AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’na atandı.

Kendisi bir rekor kırarak listesini bir ayı aşkın bir sürede tamamladı ve açıkladı.

Bizler buna alışkın değildik. Bir gecede yapılan, kongreye giderken yolda yapılan, kongre sırasında yapılan listelere hep tanık olduk.

Şimdi böyle bir ayı aşkın bir sürede yapılmış bir liste görünce iyi niyetle yorumumuz “Herhalde çok ince elenmiş ve sık dokunmuş bir liste” değerlendirmesini ister istemez yapıyoruz.

AK Parti uzunca bir süredir Mudanya’da iktidar olmaya çalışıyor. Hayri Türkyılmaz bunu iki dönemdir bozuyor.  

Bilindiği gibi AK Parti’nin 2014’te CHP’ye kaptırdığı Mudanya Belediyesi’ni geri alma çalışmalarına yeni bir hamle yaptı diyebiliriz. Sonucunun ne olacağını süreçte göreceğiz.

Bu arada Orhan Samast ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum. Dün akşam Mudanya AK Parti yönetimi ilk kez bir araya geldi.

Orhan Samast’ın listesi şu isimlerden oluşuyor:

“Abdullah Ekim, Ahmet Öztürk, Alaaddin Balcı, Alper Büktel, Ceyda Çalışye, Çilem Palancı, Dilek Yılgın, Erdal Şengül, Figen Korkut, Güher Aktay, Hasan Güngör, Hasan Yazıcılar, İhsan Yıldırım, İsmail Can, İsmail Tutkun, İlker Aykaç, Melda Üney, Mustafa Çelen, Mustafa Gezer, Nafiz Yıldız, Okan Özkan, Orhan Dalkılıç, Osman Şeker, Sabriye Öztürk, Salih Mert, Serkan Ulusoy, Sibel Kalender, Ufuk Türk, Yavuz Bayraktar.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.