Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Barosu, BAOB sözcüsü

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2019 07:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 07:27

Bursa Akademik Odalar Birliği'nde (BAOB) yeni dönem sözcüsü Bursa Barosu oldu. Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez'den yeni dönem sözcülüğü görevini devraldığı bir tören düzenlendi.
Bu devir teslim töreninde BAOB Yerleşkesi'nde bulunan akademik odaların başkan ve temsilcileri, bir araya geldiler.
Dönem sözcülüğü görevini BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez'den, devralan Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun şunları söyledi:
"Dönem sözcülüğümüz süresi boyunca, ülke ve kent gündemiyle ilgili her konuyu takip edip, tüm meslek odalarımızla uyumlu bir çalışma içinde olmayı hedefliyoruz. BAOB olarak mücadelemiz devam edecek"
Tören sonrası pasta kesildi.
Gürkan Altun'a, Bursa'nın çıkarları doğrultusunda kamu adına yapacağı yeni görevinde başarılar diliyorum.

TURGAY ERDEM PROJE AÇIKLIYOR

Millet İttifakı Nilüfer Belediye başkan adayı olan CHP'li Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem, bugün basınla buluşuyor.
Sabah Crowne Plaza'da Turgay Erdem, yeni dönem projelerini kamuoyu ile paylaşacak.
Turgay Erdem, Nilüferliler'e önce "Merhaba" dedi. Ardından "Kalbim Nilüfer'de" diye seslendi. Bu sloganları "Daha çok işimiz var" takip etti, finalde ise katılımcılığa vurgu yapan "Mutlu geleceğin mimarları" sloganı takip etti.
Bakalım bugünkü toplantıda hangi sloganlarla karşılaşacağız.

BUÜ VE KOBLENZ-LANDAU İŞBİRLİĞİ

Almanya'nın Koblenz-Landau Üniversitesi'nde görev yapan akademisyenler, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile ikili ilişkilerin geliştirilmesi adına BUÜ Rektörü Prof.Dr.Yusuf Ulcay'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Koblenz-Landau Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Stefan Neuhaus, Prof. Dr. Anna Khalizova, Prof. Dr. Irıs Meissner, Prof. Dr. Immanuel Nover ve Uluslararası İlişkiler Müdürü Dr. Iryna Shalaginova, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette BUÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur Savaşkan, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Jale Eldeleklioğlu, Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gonca Erim ve Almanca Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hikmet Uysal hazır bulundu.
Bu ziyaret sırasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi masaya yatırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.