Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Food Point başladı

Yazının Giriş Tarihi: 19.04.2018 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 07:31

BTSO, gıda sektöründe "Bursa Food Point" kurumsal kimliğiyle Ur-Ge Projesi kapsamında yeni bir alım heyeti organizasyonu daha gerçekleştirerek 34 ülkeden, 160 firma temsilcisini, Bursalı sektör temsilcileriyle buluşturdu.
Buluşma Merinos AKKM'de düzenlenen bir organizasyonda gerçekleşti. Organizasyonda 50 Bursalı firma, stant açarak ürünlerini sergiledi.
Bu organizasyonda bir konuşma yapan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, şunları söyledi:
"Bursamızın sahip olduğu en önemli sektörlerinden birisi de hiç şüphesiz gıda sektörüdür. Üretim noktasında büyük potansiyele sahip olan firmalarımızın ihracat yolculuğunda her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz . Sektörümüze yönelik 3. alım heyetinde 34 ülkeden 160 iş insanını Bursa'da ağırlıyoruz.
Kentimiz gıda sektöründe önemli bir potansiyele sahip. Türkiye'nin dondurulmuş gıda üretiminin 3'te 2'si kentimizde gerçekleştiriliyor. Ülkemizin domates salçası üretiminin yüzde 70'i de Bursa'dan karşılanıyor. Bursa, gıda sektöründe sürükleyici bir kent konumda. Bursamızın gıda sektörüne yönelik potansiyelini artıran çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Beyçelik Gestamp Tiyatrosu
Kentimizde özel tiyatrolara bir yenisi daha eklendi. Bu yıl kurulan Beyçelik Gestamp Tiyatro Topluluğu, ilk oyunları Yeşil Papağan Limited ile tiyatro sahnesine merhaba diyecek.
Oyunun galası 26 Nisan Perşembe günü Nilüfer Tiyatro Festivali kapsamında Uğur Mumcu Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.
Mehmet Baydur'un yazdığı, İzzet Boğa'nın yönettiği, Nedim Yıldız'ın müziklerini hazırladığı oyunun sahne tasarımı Merve Ergenoğlu, kostümleri Aslıhan Pekün, ışık düzeni Bahadır Hançer ve ses-efekti Ertuğ Bayraktar tarafından yapıldı.
Oyunda rol alanlar isimler şöyle:
"Kubilay Ünal , Embiya Gündoğan, Özgür Ayhan, Emre Şimşek, Alper Kamiloğlu, Ebru Erdoğan, Yaren Şensoy, Güneş Türk, Ali Fırat Esin, Emre Şimşek, Kağan Şenbaş, Emre Şimşek, Özlem Kılıçkesen, İlknur Özkan."

BOSCH çalışanlarına bravo
Bursa Bosch Fabrikası'nda çalışan 375 kişi, Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi'ne organ bağışında bulundu.
Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Koordinatörü Sahriye Keskin ile Bosch fabrikası sosyal sorumluluk projeleri sorumlusu Dilek Tilev'in organize ettiği organ bağışı ve farkındalık etkinliğine çalışanlar büyük ilgi gösterdi.
Bosch çalışanlarını kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.