Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa, ilham ve konuşma

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2018 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 08:22

Cumartesi günü DB Positive'in kurum içi projesi olarak başlayıp, genel katılıma açılan İlham Veren Konuşmalar'ın Bursa ayağı gerçekleştirildi.
Bursamızdaki bu etkinliği DB Positive ve Sibel Bağcı Uzun Marka İletişimi işbirliğiyle düzenlendi. Etkinlik Merinos AKKM'deydi.
Bursa İVK2018 organizasyonunda "Şans, Özgürlük, Uzmanlık ve Cesaret" kavramları "Hikayenin kahramanı kim?" sloganıyla konuşuldu.


Bu gün boyu süren etkinliği oyuncu Umut Oğuz sundu. Etkinlikte Cem Özer, Kerimcan Kamal, Ayta Sözeri, İrsel Çivit, Uğur Utku Sezer, Miray Akovalıgil, Asil Özbay, Didem Arıkan ve Derya Babuç yer aldı.
Kısa adı TOÇEV olan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı Başkanı Ebru Uygun da sağlık sorunları nedeniyle bizlere Skype ile katıldı.
Orada harika bir gün geçirip, hikayelerinin kahramanları olan kişilerden hikayelerini dinledik. Etkinliğin temel amacı da insanlara dokunabilmek, hem de dokunulan bir kişi de olsa.

Kal Der Bursa'da Elbay ile devam

Kal Der Bursa Şubesi olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda 2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu belirlendi. Genel kurul cumartesi günü BUSİAD Evi Toplantı Salonu'nda yapıldı.


Bu toplantıda Kal Der Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay güven tazeledi. 2018-2020 dönemi yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Erdal Elbay, (Doğu Pres), Gökhan Karagöl (Bosch), İsmail Murat Yapıcıer(Oyak Renault), Orçun Sarıca (Tofaş) Tuna Arıncı (Valeo), Şirzat Karayel (Contitech), Serkan Ürkmez (Borçelik Borusan Holding), Kutlu Şahin(Beyçelik Gestamp Faik Çelik Holding), Zafer Kabatepe (Orhan Holding), Murat Dündar Akgün (Coca Cola İçecek) Ahmet Yağcı (Chassis Brakes International) , Mehmet Selam (Tredin Oto), Armağan Tişli (Aktaş Holding), Ali Erman Aytac (Limak Uludağ Elektrik)"

Haldun Dormen ve gazino

Cumartesi akşamı Tayyare Kültür Merkezi'nde başrolünü sanat hayatının 65. yılını kutlayan 89 yaşındaki tiyatro sanatçımız Haldun Dormen'in oynadığı "Bir zamanlar Gazino"yu izledik.


Yıllar önce yaptıkları tüm oyunlarla izleyenleri kırıp geçiren, herkesin gönlünde taht kurmuş iki eski komedyenin şöhreti artık geçmişin tozlu sayfaları arasında kalmıştır. Geçmişte yaşanan tatsız bir olaydan dolayı bir gece yollarını ayırmışlar ve yıllarca bir daha asla görüşmemişlerdir. Fakat hiç beklenmedik bir anda gelen teklifle yeni bir proje için tekrar bir araya gelirler.
Bakalım bu iki eski dost aralarındaki husumeti çözüp tekrar özledikleri o şöhrete kavuşabilecekler mi?
Müthiş bir oyundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.