Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa iş dünyası Sandıklı'daydı

Yazının Giriş Tarihi: 10.08.2018 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 08:19

Pazartesi günü yaşamını yitiren Bursalı sanayici ve turizmci Ahmet Yaşar, Sandıklı'da toprağa verildi. Ahmet Yaşar, salı günü Bursa DOSAB'daki fabrikasında çalışanları ile helalleşmişti.
Çarşamba günü Sandıklı'nın Ilıcalar bölgesindeki evi taziye eviydi. Orada da helalleşildikten sonra, Sandıklı'daki serasına geçildi ve orada da çalışanlarından helallik alındı.
Ardından da Sandıklı Ulucami'de kılınan ikinde namazının ardından, cenaze namazı kılındı ve defnedildi.
Sandıklı Ulucami cenaze namazı sırasında çok kalabalıklı. Ahmet Yaşar'ın cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce de katıldı. Ayrıca, çok sayıda milletvekili de vardı.
Bu arada Bursa iş dünyası Ahmet Yaşar'a son görevini yapmayı ihmal etmedi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur, Hüseyin Özdilek, Faik Çelik, Mustafa Barutçuoğlu, Tacettin Yazıcı, Sedat Menemen, Mustafa Oran, Baran Çelik, Halil Güleç, AdnanTosun, Sadak Gençosman, Irmak Aslan, Recep Yıldırım, Ramazan Kılınç, Kadri Tatlıdil gibi isimlerde oradaydı.
Yaşar Ailesi'ne ve Bursa iş dünyasına bir kez daha başsağlığı diliyorum.

BURSA KANSER DERNEĞİ VE BOZBEY

Bursa Kanser Derneği, Nilüfer Belediye Başkanı Başkan Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti.
Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Başkan Mustafa Bozbey'i Nilüfer Halkevi'ndeki ziyarette çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Kanser hastalığının her geçen gün arttığına dikkati çeken Aysun Arslan, korunma ve erken teşhis için bilinçlendirme faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirterek, Başkan Bozbey'e desteklerinden dolayı resminin bulunduğu bir plaket verdi.
Mustafa Bozbey de, gerek bireysel gerekse kurum olarak derneğin çalışmalarına destek olmak için gerekeni yapacaklarını belirtti.

BUSMEK'İN KONUKLARI

BUSMEK, Ankara Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Bursa Şubesi ve Yunus Emre Enstitüsü'yle ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında 24 farklı ülkeden, Türkiye'ye gelen öğrencileri ağırladı.
Bursa'ya gelen öğrenciler, hem şehri gezdi hem de Türk kültürünü yakından tanıma imkanı buldu. İtalya, Fransa, Amerika, Arjantin, Gana, Mısır, Malezya, Nijerya ve İngiltere gibi ülkelerde yaşayan öğrenciler, BUSMEK'te düzenlenen programda, çini sanatını ve Türk yemekleri yapmayı öğrendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.