Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kal Der'i tebrik ediyorum

Yazının Giriş Tarihi: 09.10.2018 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 08:17

Kurulduğu günden beri Bursa'da kalite bilincinin gelişmesi noktasında hizmet veren Kal Der Bursa Şubesi, 20 yıllık yolculuğunda büyük bir adım atarak kendi binasına yani "KalDer Evi ve Kalite Parkı"na kavuştu.
Açılış törenine KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Divan Üyesi Gülçin Güleç Uçar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş katıldı. Ayrıca Kal Der üyeleri ile kaliteye gönül veren insanlar da oradaydı.
Törende ilk karşılaştığımız Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman oldu. Bu binanın yapımına katkı sağlayan İrman, aynı zamanda Minteks'i de kentin içine getirmiş oldu.
Açılış konuşmalarının öncesinde KalDer Evi'nin yapım süreçlerine ilişkin film izlendikten sonra destek veren kurumlar adına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e, BTSO adına Divan Üyesi Gülçin Güleç Uçar'a , Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman'a, Chassis Brakes International adına Kalite Müdürü Onur Topgül'e filografi sanatıyla hazırlanmış özel teşekkür plaketleri takdim edildi.
Protokolün katılımıyla kurdele kesilerek KalDer Evi'nin açılışı gerçekleşti. İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği tören çalışma alanlarının ziyaret edilmesiyle sona erdi.
Bu açılışta ayrıca KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ödül alan karikatürler de sergi alanında katılımcıların izlenimine sunuldu.
Ben bir kez daha böyle önemli bir olayı hayata geçirerek kendi binalarına kavuşmalarına sağlayan başta Kal Der Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay, yönetim kurulu, profesyonelleri ve Kal Der'e destek veren gönüllüleri kutluyorum.
Tüm STK'lara örnek olsun.

TÜGİAD, Bursa'da kongre heyecanı

Bursa'nın önemli STK'larından TÜGİAD(Türkiye Genç İşadamları Derneği) Bursa Şubesi yarın 11. Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek.
Çarşamba günü saat 19.00'da Almira Otel'de yapılacak genel kurula TÜGİAD Bursa Şubesi 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özkul, Bursalılar'ı davet etti.

BUMİAD'da dış ilişkiler toplantısı

Bursa Mühendis Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD) Uluslararası İlişkiler Dış Ticaret Masası Bilgilendirme Toplantısı'nda Bulgaristan Bursa Konsolosluğu Ticaret Ataşesi Aleksandar Aleksandrov'u ağırladı.
Bu toplantıya Bulgaristan Bursa Konsolosu Veselin Bojilov, CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, Bursa eski Milletvekili Hayati Korkmaz, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, GESİAD Başkanı Kerim Demiral, BALKANTÜRKSİAD Başkanvekili Süleyman İnan ile birçok davetli katılım sağladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe, "Önümüzdeki günlerde BUMİAD olarak Bulgaristan'a gerçekleştireceğimiz ticari gezilerimiz olacak. Başkent Sofya, Filibe ve liman kenti olan Burgaz'da Organize Sanayii Bölgeleri ve yatırım ajansları ile bir dizi görüşmeler yapacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.