Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kızılay'da genel kurul

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2019 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 08:29

Ülkemizin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Kızılay'ımız 11 Haziran 1868 tarihinde "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla kuruldu. Daha sonraki süreçte sırasıyla 1877'de "Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti", 1923'te "Türkiye Hilaliahmer Cemiyeti", 1935'te "Türkiye Kızılay Cemiyeti" ve 1947'de "Türkiye Kızılay Derneği" adını aldı. Kuruluşa "KIZILAY" adını büyük önder Atatürk vermişti.
Kızılay'ın Bursa Şubesi 4 Kasım 1911'de kuruldu. Tam 108 yıldır kentimizde hizmet vermekte. Temmuz 2018'de Kızılay Bursa Şube Başkanlığı'na sanayici Davut Gürkan atanmıştı.
Bu cumartesi günü ise olağan genel kurul gerçekleşecek. Genel kurulda 338 delege yeni yönetimi seçmek için oy kullanacak.
Mevcut başkan Davut Gürkan'ın listesinin tek liste olarak seçime girmesi bekleniyor. Genel kurul saat 14.30'da Merinos AKKM'de yapılacak ve Kızılay Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık da genel kurula katılacak.
Güzel bir genel kurul diliyorum. Kızılay'a emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.

HASVAK, DÜNYA KADINLAR GÜNÜ VE ZABEL

HASVAK (Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı) Bursa Şubesi; Hasvak Sahnesi etkinliği olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel gösterimi kapsamında ZABEL oyununa ev sahipliği yapacak.
Podyum Sanat Mahal'de 7 Mart Perşembe günü saat 20.30'a, BTSO Meclis Kadınları Gülçin Güleç Uçar, Nurcan Özdemir, Livza Yılbirlik, Sevgi Saygın, Elif Özhan, Burcu Erçoban ve Podyum Sanat Mahal sponsorluğunda gerçekleşecek tiyatro oyunundan elde edilen gelir "Üniversitede okuyan, ihtiyaç sahibi kız çocukları burs fonu"na aktarılacak.
Zabel Yesayan'ın Üsküdar'dan Paris'e; Adana'dan Ermenistan'a çocukluğu, gençliği, mücadele yılları, sürgün yaşamı iki perdelik Zabel oyunu ile seyirci karşısında olacak.

UÜ TEKNOPARK VE İNTERNET REKLAMCILIĞI

ULUTEK Teknopark, Adres Gezgini firması işbirliğinde "İnternet Reklamcılığında Başarının Sırları" isimli seminer düzenledi.
Teknopark Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Google Dijital Pazarlama ve Strateji Danışmanı Özgür Deniz Aydın ile Adres Gezgini firmasından Veri Analiz Uzmanları Cansu Güranç ve Gülşah Bulut konuşmacı olarak katıldı.
Deniz Aydın "Yazmak insanlara zor gelmeye başladı. Google uygulamasındaki aramaların yüzde 20'si artık sesli olarak aramalardan oluşuyor. ABD'de gençlerin yüzde 50'sinden fazlası ve yetişkinlerin yüzde 41'i günlük yaşantısında sesli aramayı kullanıyor. Klasik medyanın reklam pastasındaki payı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Artık reklamların büyük çoğunluğu sosyal medyaya akıyor. Bu değişim devam edecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.