Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Mükemmellik Ödülü'ne doğru

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2017 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 08:08

Eski adıyla Bursa Kalite Ödülü, yeni adıyla Bursa Mükemmellik Ödülü'nde 2017 yılı çalışmaları dün BUSİADEVİ'nde düzenlenen basın toplantısı ve konferans ile başladı. Bilindiği gibi bu ödül BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile verilmekte.
BUSİADEVİ'nde gerçekleştirilen basın toplantısında BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Hadi Türkay, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve Bursa Mükemmellik Ödülü'nü almaya hak kazanan kurum ve kuruluşların temsilcileri bir araya geldi.


BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Hadi Türkay toplantıda yaptığı konuşmada "Sanayisi ve ihracatı ile Türkiye'nin ilk üç şehri arasında olan Bursamızda 1998 yılından bu yana KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile yürüttüğümüz Bursa Mükemmellik Ödülü sürecinin yaratıcılık, yenileşim, öz değerlendirme ve sürdürebilirlik gibi kavramlar açısından gerek iş dünyamıza gerek tüm ülkeye sonsuz fayda sağladığı kanaatindeyiz." dedi.
KalDer Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay ise "EFQM Mükemmellik Modeli'ne göre düzenlediğimiz Bursa Mükemmellik Ödülü; Bursa'da iş mükemmelliğine ulaşma çabasında olan kurumları ödüllendirmek ve onurlandırmak amacıyla yürütülen bir süreçtir. Rekabette öne geçmek, daha fazla müşteri memnuniyeti ve kazanç için iyi bir modele ihtiyaç var, bu noktada EFQM Modeli'ni tavsiye ediyoruz." şeklinde konuştu.
Ödüller için son başvuru tarihi 29 Eylül 2017 Cuma günü. Kaliteye yelken açacaklara şimdiden başarılar. Doğru yolda olduklarından tereddütleri olmasın.

Mühendis adayları, Büyükşehir'de

Shell Eco Maraton İstanbul ile Shell Eco Maraton Europa yarışmalarına katılan ve takım halinde derece alan Uludağ Üniversitesi Makine Topluluğu (UMAKIT) öğrencileri, Büyükşehir'e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ankara Yolu'ndaki başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, başarılı öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ağırladı.

Yıldırım ve istihdam

Yıldırım Belediyesi, istihdam konusunda önemli bir çalışma yapıyor. Bursa iş dünyasının önemli firmaları ile iş arayanlar bu kapsamda bir araya geliyor.
"İstihdam Seferberliği Buluşması" Bursa Valiliği, Yıldırım Belediyesi, İŞKUR ve BTSO işbirliğinde cuma ve cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Bugün bu konu ile ilgili Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin katılımıyla Yıldırım Belediyesi Kentsel Tasarım Binası Yıldırım Han Salonu'nda saat 11.00'de bir tanıtım toplantısı düzenlenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.