Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa OSB Detroit'te

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2016 01:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 01:30
Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) Otomotiv Kümesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin Detroit kentine çalışma ziyareti düzenledi. Ziyarete 8 firmadan 15 temsilci katıldı.
TC. Ekonomi Bakanlığı desteği ile Bursa OSB Otomotiv Kümesi üyeleri, Dünya Otomotiv Buluşmaları Konferansı’na katılıdı. Ayrıca dünyanın birçok ülkesinden gelen OEM, Tier1,Tier2 olan ve aralarında Ford Motor Company, Fiat Chrysler Automobiles, GMC gibi dünya devlerinin de yer aldığı 200’e yakın firma temsilcisi ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.



Toplantılarda ABD ile iş yaparken dikkat edilecek hususlara ilişkin bilgi paylaşımları da yapıldı. Bunun dışında Bursa OSB Otomotiv Kümesi üyeleri Kanada, Meksika, İtalya ve Almanya gibi ülkelerin ekonomi bakanlıkları yetkilileriyle de karşılıklı görüşme imkanı buldu.
Otomotiv Kümesi üyeleri, Detroit programından memnuniyetlerini dile getirirlerken, Bursa OSB yetkilileri de otomotiv sektörünün dünya devlerini 7-9 Mart 2017 tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek Dünya Otomotiv Buluşmaları'na davet ettiler.

Eleco 2016

Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi ve Elektrik Mühendisleri Odası  tarafından düzenlenen ELECO 2016 Ulusal Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Konferansı bugün başlıyor.
03 Aralık 2016 'da sona erecek konferans Bursa Akademik Odalar Birliği ( BAOB ) Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

BBDSO'da bir dünya prömiyeri



Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO),  bugünkü konserinde Alexander Goldstein’ın “Neapolitan” başlıklı senfonisi ile bir dünya prömiyerine imza atacak.
Orkestra, Uludağ Premium sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği’nin desteğiyle konserde Johannes Brahms’ın keman konçertosu ile Alexander Goldstein’ın “Neapolitan” başlıklı senfonisinin dünyadaki ilk seslendirilişini gerçekleştiriyor.
Konseri şef Mikhail Kırchhoff yönetirken, Aiman Mussakhajayeva da solist olarak yer alacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.