Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Vergi Dairesi ödülleri töreni

Yazının Giriş Tarihi: 26.04.2018 08:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 08:25

Salı akşamı BTSO'nun yeni meclisi 2018-2022 döneminin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantı öncesi BTSO yönetimi başkan İbrahim Burkay başkanlığında yönetim kurulu toplantısını yaparken, BTSO Meclisi'nin yeni başkanı Ali Uğur da kutlamaları kabul ediyordu.
Meclis toplantısının ardından da BTSO Hizmet Binası fuayesinde düzenlenen bir yemek ile Bursa Vergi Dairesi "Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri ve Gönüllü Uyum Seviyesi Yüksek Mükellefler Ödül Töreni" gerçekleştirildi.
Bu törende ödüller Vali İzzettin Küçük, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Ali Uğur ve Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş tarafından dereceye giren kuruluşlar ve kişilere verildi.
Ödül töreninde BTSO Başkanı İbrahim Burkay, "Bursamız için değer üreten, ülkemizin geleceğine büyük bir özveriyle katkı sağlayan tüm üyelerimizi, ekonomimize yüksek düzeydeki katkılarından dolayı yürekten kutluyorum" dedi.

ÖDÜL ALANLAR

Bu arada Gönüllü Uyum Seviyesi Yüksek Mükellefler (Bu vergiye gönüllü uyum kavramı, vergi yükümlüğünü tarafından zamanında, tam ve eksiksiz olarak yerine getiren yüksek mükellefler için kullanılmakta) sıralaması şöyleydi:
"Durmazlar, Beyçelik Holding, Sönmez Holding, Burkay Tekstil, Türkün Holding, Harput Tekstil, Özdilek, Simge Mat Madencilik, İlay Tekstil, Uludağ Kebapçısı."
Kurumlar Vergisi Ödülleri şu firmaların oldu:
"Matlı Yem, Oyak Renault, Limak Uludağ Elektrik, Gemport Gemlik Liman, Contitech Lastik, Polyteks Tekstil, Bursa Çimento, Erikli Su Ve Meşrubat, Göliplik Şeremet Tekstil, Sütaş."
Gelir Vergisi Ödülleri şu isimlere verildi:
"Muharrem Yılmaz, Şükrü Karagül, Mehmet Celal Gökçen, Erol Kılıkçıer, Zeki Zorlu, Sabahattin Gazioğlu, Celal Sönmez, Mustafa Taşdelen, Serpil Veral, Ahmet Taşyakan."
Bu arada hizmette 40 yılını dolduran Bursa Vergi Dairesi çalışanlarına da plaket verildi. Plaket verilen çalışanlar şunlardı:
"Ataman Aydınlı, Ahmet Aydın, Serdar Çıta, Beyti İnce, Selami Topçuoğlu, Tahsin Yanmaz, Ferhan Tekin, Naci Altun, Fahrettin Aksu."
Evet, salı gecesi ödül alan Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri ve Gönüllü Uyum Seviyesi Yüksek Mükellefleri gönülden kutluyorum.
Bursa Vergi Dairesi'nde 40 yılını dolduran değerli çalışanlara da nice sağlıklı yıllar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.