Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'ya 2. Avrupa Şeref Bayrağı

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2017 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 08:08

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi tarafından her yıl dört ayrı ödül verilmektedir. Bunlar Avrupa Diploması, Şeref Bayrağı, Şeref Plaketi ve Avrupa Ödülü'dür. Özünde bu aşamalar, Avrupa Ödülü'ne uzanan sürecin aşamalarıdır.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1987 yılında Ekrem Barışık'ın belediye başkanlığı döneminde Avrupa Diploması ile ödüllendirildi. 1988 yılının son aylarında ise Avrupa Şeref Bayrağı ödülüne layık görüldü. Bayrak Avrupa Konseyi yerel yönetimler komisyonunun başkanlığını yapan Portekizli milletvekili ve 4 arkadaşı tarafından Bursa'ya getirilmişti.

Bu süreçte geçen yıl Avrupa Diploması ödülünü alan Nilüfer Belediyesi, şimdi ise yaptığı çalışmalar nedeniyle Avrupa Şeref Bayrağı ile ödüllendirdi. BAOB konferans salonunda yapılan tören ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bayrağı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkan Yardımcısı Valeriu Ghiletchi'den aldı.
Başkan Bozbey, "Nilüferliler olarak, çok yakın bir gelecekte daha da çok ilerleme kaydederek, Avrupa Ödülü'nün de sahibi olacağız" dedi.
Böylece Bursamızın 2. Avrupa Şeref Bayrağı da olmuş oldu. Öncelikle Nilüfer Belediyesi'ni bu başarısından ötürü kutluyorum.
Ardından da darısı Avrupa Ödülü'ne.

BHİD'nin konuğu Emre Alkin oluyor

Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin Mesleki Söyleşiler toplantısının konuğu Akademisyen, Ekonomist & Yazar Prof. Dr. Emre Alkin olacak.
Toplantı 19 Aralık Salı akşamı Divan Otel'de saat 19:00-19:30 arası cafe break ile başlayıp, 19:30-21:00 arası Prof. Dr. Emre Alkin'in konuşması ile devam edecek.

13. Orhan Holding Fotoğraf Yarışması

Orhan Holding'in 1998 yılında önce kendi bünyesindeki şirketlerde başlattığı daha sonra FIAP bünyesinde uluslararası hüviyet kazanan Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nın 13.'sünün ödül töreni geçtiğimiz hafta sonu Teknik Oto'da düzenlenen bir tören ile gerçekleştirildi.

Bu yıl 70 ülkeden, 714 katılımcının, 5992 fotoğrafının renkli, siyah beyaz ve deneysel kategoride yarıştığı yarışma kendi bünyesinde katılımcı rekoru kırdı. Yarışmada ödül dağılımı şöyle gerçekleşti:
Dijital siyah beyaz kategorisinde FIAP Altın Madalya Teo Liak Song( Malezya), FIAP Gümüş Madalya Pranab Basak (Hindistan) ve FIAP Bronz Madalya Sujan Sarkar'ın (Hindistan) oldu.
Dijital renkli kategorisinde FIAP Altın Madalya Sohel Parvez Haque (Bangladeş), FIAP Gümüş Madalya Than Nguyen (Vietnam) ve FIAP Bronz Madalya Samir Zahiroviç'e (Bosna Hersek) gitti.
Deneysel kategoride ise FIAP Altın Madalyayı Laki Krısztina (Macaristan) , FIAP Gümüş Madalyayı Shibasish Saha (Hindistan) ve FIAP Bronz Madalyayı Txema Lacunza Nasterra (İspanya) kazandı.
Orhan Holding'i sanata verdiği katkılardan ötürü kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.