Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa YİEA Hastanesi ve terör

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2016 06:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 06:45
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, geçtiğimiz hafta içinde Beşiktaş’ta yaşanan terör olayına karşı bir eylem gerçekleştirdi.
Hastanenin Çocuk Acil Bölümü Sorumlusu Dr. Ahmet Gülen’in projesiyle Çocuk Acil Bölümü çalışanları bir gün boyunca polis t-shirtları ile hizmet verdi. Amaç Çevik Kuvvet polislerine yapılan hain saldırıyı protesto etmek ve polis teşkilatına destek vermekti. 



Konu ile ilgili başvuruya emniyetimiz de sıcak bakınca bu etkinlik hayata geçti.
Bu etkinliğe Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Uğurer ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç.Dr.Soner Candan da katıldı.
Hekim ve sağlık çalışanlarımızı duyarlılıklarından ötürü kutluyorum.

BTSO Uzay Havacılık ve Savunma


BTSO Uzay Havacılık Savunma Kümelenmesi üyeleri, Fransa’da düzenlenen “Aeromart Toulouse 2016” Fuarı’nda Bursa’yı anlatma fırsatı yakaladı. 
Daha önce ABD, Fas, Azerbaycan, Fransa ve Malezya’da düzenlenen uluslararası fuarlara katılan UHS Kümelenmesi üyeleri, Fransa’dan gelen davet üzerine Avrupa havacılık sanayisinin önemli merkezi Toulouse’da gerçekleştirilen fuara katıldı.

Beysel, kalite ve inovasyon


Kalite Birliği’nin STK’larla birlikte yürüttüğü 2016 Kalite Yılı etkinlikleri yıl boyunca devam etti. Bu etkinliklerden biri de geçtiğimiz hafta sonu Uludağ Üniversitesi, Ulutek’te gerçekleşti.
Bu kapsamda Bursa ve ülkemiz iş dünyasının tanınan ismi BUSİAD ve Türkonfed eski Başkanı ve Floteks’in sahibi Celal Beysel, cumartesi günü Ulutek’te katılımcılara “Kalite ve İnovasyon” konusunda bir konferans verdi.
Beysel’in konferansı büyük ilgi gördü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.