Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı ODTÜ'lülerin başarısı

Yazının Giriş Tarihi: 02.06.2017 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 07:19

Ülkemizin en saygın üniversitelerinden birisi tartışmasız Ortadoğu Teknik Üniversitesi'dir Bu değerli üniversitemizin mezunları önce Ankara'da dernekleşti, sonra da çeşitli illerde şubeler açtı.
Bursa'daki ODTÜ Mezunlar Derneği de 1987 yılında kuruldu. Bu yıl 30. yılını kutlayacak.
Bursa ODTÜ Mezunları Derneği bir ilki gerçekleştirerek kendi binalarına sahip oluyor.
Bundan yaklaşık 8 yıl önce dernek üyeleri kendilerine ait bir dernek binası için yola çıkmıştı. Sonunda Nilüfer'de Batıkent metro istasyonunun karşısında bir yer aldılar ve bu yıl sonuna kadar bu yerin üst katı faaliyete geçecek.
Geçenlerde başkanlığını Gülten Özel'in yaptığı ODTÜ Mezunları Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri Yrd. Doç. Dr. Yesim Ünsever, Nedret Bayramoğlu ve dernek üyeleri Adnan Erdemir, Buğra Küçükkayalar ve Turgut Yalkı bir araya gelerek dernek binasının yapıldığı yerde incelemelerde bulundu.
Hedef bu yıl binanın üst katını, sonra da önümüzdeki yıl tamamını faaliyete geçirmek.

İnoksan, tedarikçileriyle buluştu

İnoksan'ın fabrika üretici-tedarikçi toplantısı 25 Mayıs 2017 tarihinde Almira Otel'de düzenlendi.
37. yaşını kutlayan İnoksan'ın gelecek yıllara yönelik proje ve yatırım hedeflerinin paylaşıldığı buluşmada şirketin başarıları da değerlendirildi.
İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ev sahipliğinde gerçekleşen ve İnoksan'ın fabrika tedarikçilerinin bir araya geldiği organizasyon işbirliği yapılan firmalara 9 dalda verilen ödül töreniyle sona erdi.

Bozbey'den öğrencilere ders

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilkokul öğrencileri ile buluştu. Özel Tunçsiper İlkokulu ve Celal Bayar İlkokulu'ndan 4'üncü sınıf öğrencileri Nilüfer Barış Meclisi'nde bir araya geldi.
Buluşmada öğrenciler, yerel yönetimler ve Nilüfer Belediyesi'ndeki çalışmalarla ilgili Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Başkan Bozbey'den bilgi aldı.
146 öğrencinin yer aldığı Nilüfer Barış Meclisi'ndeki buluşmada Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi'nin hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.