Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı sanatçının örnek olan başarısı

Yazının Giriş Tarihi: 28.11.2017 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 08:21

Alarko Carrier, küresel ısınma ve iklim değişikliğinin yıkıcı etkilerine dikkat çekmek amacıyla 4 yıldır Küresel İklim Değişikliği temalı fotoğraf yarışması düzenliyor.

Bu yarışmaya bu yıl 2800 fotoğraf katıldı. Bu fotoğraflardan 13 tanesine markanın 2018 takviminde de yer verilecek.
Yarışmada bu 13 fotoğraf arasına girmeyi başaran bir de Bursalı fotoğraf sanatçısı bulunuyor. Bursa'dan katılan Ahu Algın, 2.800'ü aşkın fotoğraf arasından sıyrılarak ödül almaya hak kazanan 13 fotoğraf arasında yer almayı başardı.
Bursa adını ulusal bazda duyurduğu için Ahu Algın'ı kutluyorum.

BSMMMO'dan bilirkişilik eğitimi

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nca (BSMMMO) düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor. Son olarak oda "Bilirkişilik Temel Eğitimleri" düzenledi.
Bu eğitime katılan 192 kişi belge almaya hak kazandı. Belge almaya hak kazananların belgeleri oda hizmet binasında düzenlenecek bir tören ile verilecek.
Tören bugün saat 18.00'de yapılacak. Yeni bilirkişilerimizi kutluyorum.

Big 5'te 50 Bursalı işadamı

BTSO'nun Küresel Fuar Acentesi Projesi yoğun biçimde devam ediyor. Son olarak bu kapsamda BTSO üyeleri Dubai'de gerçekleştirilen The Big 5 Fuarı'nı ziyaret etti. Bu geziye inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren BTSO üyesi firma temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

Dubai'de gerçekleştirilen The Big 5 Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı'nda 59 ülkeden 2 bin 600'e yakın katılımcı yer aldı. 241 Türk firmasının stant açtığı fuara BTSO da önemli bir organizasyon gerçekleştirdi.
Bu organizasyonda BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener'in de yer aldığı yaklaşık 50 kişilik Bursalı işadamı heyeti, Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında The Big 5 Fuarı'nda yeni işbirliklerini geliştirmeye çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.