Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUSİAD Başkanı Baylan ne dedi?

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2016 07:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 07:05
BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Töreni’nin açılışında konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan; Bursa’ya sanayi kimliği katanın işadamları ve sanayiciler olduğunu belirterek “Sizler bu süreçte sabır, gayret ve başarı ile bu şehri ayağa kaldırdınız. Ülke ve dünya ekonomisine katkı koyacak yapıya oturttunuz. Başarılarınızın ve varlığınızın devamını diliyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.



Günal Baylan, şöyle devam etti: 
“Ülke olarak zor ve tarihi günlerden geçiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, yaşadığımız travmaların etkilerinin azaltılması ve yeniden yapılanmak gibi önemli konularımız var. 
Yapısal dönüşüme odaklanmış, üretim ekonomisine dayalı, istihdama çözüm getirecek bir büyüme stratejisi ve bu stratejiyi güçlendirmek için yapılacak mikro reformlara acilen odaklanmamız şart.
Global dünya için başta yabancılar olmak üzere her yatırımcının Türkiye’de kendini güvende hissetmesi çok önemlidir. Bunun için Cumhuriyet ve demokrasi kazanımlarından ve temel özgürlüklerden ödün verilmeden güvenlik önlemleri alınmalı ve ülke imajının bozulmamasına gayret edilmelidir” 

Kimler vardı?

BUSİAD’ın 2015 Doğan Ersöz ve Başarı Ödülleri Töreni’nde Bursa sanayisinin önde gelen isimleri bir aradaydı.
Ayrıca törene katılanlar arasında  TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Muhsin Özlükurt, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Vedat Müftüoğlu da vardı.

2015 BUSİAD Doğan Ersöz Ödülleri



BUSİAD Eğitim ve Kültüre Katkı Ödülü, Bursa Filarmoni Derneği adına Başkanı Ömer Kızıl’a verildi.  BUSİAD Meslek Ödülü’nü alan isim  Yeminli Mali Müşavir Şerif Arı oldu.
Erol Özkayan, BUSİAD Özel Başarı Ödülü’ne layık görüldü.  2015 Doğan Ersöz Ödülü’nü de  TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu aldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.