Hava Durumu

BUSİAD'da Ergun Türkay dönemi

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2018 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 08:00

Ülkemizin ikinci SİAD'ı BUSİAD'ın 40. Genel Kurulu cumartesi günü BUSİAD Evi'nde Şerif Arı'nın divan başkanlığında yapıldı.

BUSİAD 2014 - 2017 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, sağlam temeller üzerine kurulmuş, birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve saygın üyelerden oluşan bir derneğin yönetim kurulunda çalışmaktan ve başkanlık yapmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti. BUSİAD değerlerinden ödün vermeden ve üyeleri mahcup etmeden çalışmaya gayret ettiklerini belirtti.

Yapılan seçimde Ergun Türkay başkanlığındaki BUSİAD'ın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: "Buğra Küçükkayalar, Burak Anıl, Burhan Çakır, Gonca Yerliyurt, Hakan Oktar, Mustafa Ekinci, Osman Nemli, Ömer Kızıl, Selim Akbaş, Selim Tarık Tezel, Şevki Boran ve Uğur Urkut."

BUSİAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Türkay da, kuruluşlarının 40. yılında Bursa'nın en değerli iş insanları derneğine başkan olabilmenin kendisi için büyük onur olduğunu kaydetti. BUSİAD'a layık olacak şekilde temsil ve hizmet etmenin öncelikli görevleri olacağını ifade etti.

Üyesi olmaktan gurur duyduğum BUSİAD'ın yeni başkanı Ergun Türkay ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.

Medicana iyi ki açıldı

Bursa bir özel hastane daha kazandı. Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Bu hastanenin açılışına hastane sahipleri kadar rahatlayan kişilerden biri de benim. Neden mi? Nedeni şöyle.

Hastanenin açılış süreci içinde son bir, bir buçuk aydır hastaneden en az haftada 2 veya 3 kez değişik görevli ve hemşireler tarafından arandım. "Dr. Burak bey ben Medicana'dan .... hemşire" diye başlayan bu aranmalarda bilim doktoru olan bendeniz ilk telefonları Dr. Murat bey olarak algılayınca ve de nedir konu dediğimde "Kliniğin" hazır olduğunu gelip, görmemi istediklerini öğrenince telefonların karıştığını anladım. Benim telefonum oraya kaydedilmiş.

Ortopedist Dr.Burak bey ile benim telefon numaralarım herhalde aynı ama ya operatörlerimiz farklı, ya da bir numaramız oynuyor. Defalarca edilen telefonlardan sonra adeta gidip, hasta bakmaya başlayacaktım. Neyse sonunda hastane açıldı, benim de derdim bitti. Hayırlısı olsun.

CHP'de devir teslim bugün

Cumhuriyet Halk Partisi Olağan İl Kongresi'nden sonra devir teslim bugün yapılıyor. CHP Bursa İl Başkanı seçilen Hüseyin Akkuş, görevi Şadi Özdemir'den bugün devralacak.

Tören saat 14.00'te CHP İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek. Hüseyin Akkuş'a yeniden hayırlı olsun diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.