Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUTGEM'de yeni dönem başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 08.09.2017 09:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 09:01

BUTGEM'de yeni eğitim dönemi başlıyor. BUTGEM'in 2017-2018 yılı 1. döneminde 25 ayrı kurs programı gerçekleştirilecek. Yaklaşık 500 kursiyerin eğitime katılacağı ücretsiz programlara 30 Eylül tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde şimdiye kadar 22 binden fazla kişi meslek sahibi yapıldı. BUTGEM, her sene 3 bine yakın genci meslek sahibi yaparak istihdama katılmalarına öncülük ediyor.
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren BUTGEM'de yapılacak eğitime 500'e yakın kursiyer katılacak.
Merkezde sac metal kalıp tasarımı, makine bakım onarımı, CNC operatörlüğü, plastik kalıp tasarımı, yazılım uzmanlığı, web tasarımı, moda tasarımı, dijital baskı operatörlüğü gibi 25 farklı eğitim programı gerçekleştirilecek.
Uzman eğitmenler tarafından yaklaşık 10 bin saat verilecek olan eğitimler gündüz ve akşam saatlerinde ücretsiz olarak verilecek. Başvurular ise BUTGEM binasına şahsen gerçekleştirilecek.

•Aroma'daki grev sona erdi

Aroma Bursa Meyve Suları ve Gıda Sanayi A.Ş. ile TEK Gıda-İş Sendikası arasında 24'üncü dönem toplu iş görüşmeleri 9 Mart 2017'de başlamış, anlaşma sağlanamayınca, sendika grev kararı alarak, 17 Ağustos 2017 tarihinde iş durdurmuştu.
Son dönemlerde yapılan görüşmeler taraflarca kabul edildi ve anlaşma sağlandı. 5 Eylül 2017 tarihi itibarı ile fabrikada üretim yeniden başladı.
Hayırlı olsun.

•Dünya Konferansı, 2018'de Bursa'da

Dünya Tarihi Kentler Birliği'nin 16. konferansı, 2018 yılında, Bursa'da yapılacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğindeki konferansın teması ise "Küreselleşmenin Kültürler ve Yaşam Üzerindeki Etkileri" üzerine kurulu.
Dünya Tarihi Kentler Birliği Yönetim Kurulu üyelerini Bursa'da buluşturan programda, 2018 yılında Bursa'da gerçekleştirilecek olan organizasyonla ilgili bilgiler de kamuoyu ile paylaşıldı.
Büyükşehir Belediyesi Tarihi Belediye binasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, birlik temsilcileri, yönetim kurulu toplantısının detayları hakkında bilgiler verdi ve Bursa ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.