Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUTTİM'de Ali Tiryaki dönemi

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2017 04:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 04:54

Önceki hafta sonu BUTTİM'in genel kurulu yapılmıştı. İki adaylı bu genel kurulda mevcut başkan Abdullah Biçen ve Ali Tiryaki başkanlık için yarışmıştı.
Sonunda Ali Tiryaki ve arkadaşları BUTTİM'in yönetimine seçildi. Uzun yıllar BUTTİM Başkanlığı yapan Abdullah Biçen'e öncelikle hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.
Genel kurul sonunda BUTTİM'in Ali Tiryaki başkanlığındaki yönetiminde Sadettin Garip ve Ayhan Aladağ yer alırken denetim kurulunda da Ali Özer, Abdurrahman Yakamercan ve Mehmet Yüksel yer aldı.

Dün BUTTİM'in yeni başkanı Ali Tiryaki'yi ziyaret ettim. Kendisi benimle BUTTİM'in yeni vizyonunu ve geleceğinin ne şekilde şekillenmesi gerektiği konusundaki düşüncelerini paylaştı.
BUTTİM'in yeni yönetimi BUTTİM'i daha tanınır ve daha efektif bir ticaret merkezi haline dönüştürmek için kolları sıvamış. Laf aramızda BUTTİM'in gerçekten bu dönüşüme ihtiyacı var.
BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki " Bursa ile bütünleşmiş, kent yönetimleri ile barışık, itibarını yükseltmiş, ulusal ve uluslar arası bazda tanınır bir BUTTİM için hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçireceğiz. " diyor.

Mükemmellik ödülü

Bursa Mükemmellik Ödülü'nde yer alan kuruluşların isimleri ve bu yıl gerçekleşecek, 2000'nin üzerinde kişiyi ağırlayacak olan 15. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun tarihi, teması bugün açıklanıyor.
Toplantı saat 10.00'da BUSİADEVİ'nde.

Kamu hastaneleri envanteri

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı sağlık tesislerinde, 2016 yılında 12 milyon 635 kişi muayene edildi. 4 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde ise 1 milyon 298 bin 661 diş muayenesi gerçekleşti.
Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada Bursa nüfusunun yaklaşık 4 katına tekabül ettiği belirtilirken, 302 bin 46 kişinin yatarak tedavi edildiği, 245 bin 940 ameliyat, 25 bin 569 doğum gerçekleştiğini ve 1 milyon 563 bin 752 hastanın diş tedavisinden faydalandığı açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.