Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUÜ'ye yeni Erasmus ortağı

Yazının Giriş Tarihi: 04.07.2019 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.07.2019 07:57

Bursa Uludağ Üniversitesi uluslararası ilişkilerini geliştirmeye devam ediyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, Erasmus ortak ülkelerle hareketlilik programı kapsamında Rusya Federasyonu Kabardey-Balkarya Cumhuriyeti başkenti Nalçik'te bulunan Kabardey-Balkar Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi yöneticileri ile bir araya geldi.
BUÜ Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Kabardey-Balkar Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Direktörü Prof. Rashad Kimov görüştüler.
Her iki üniversitede de Erasmus Ofisi kurulması ile her iki üniversiteden öğrenci ve personel değişimi yapılması konusunda anlaşmaya vardılar.
BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu toplantı ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Misafirlerimizle Erasmus ofisinin detayları ve program hakkında görüşmeler yaptık. İki üniversitenin işbirliklerinin geliştirilmesi ve programın yürütülmesi noktasında fikirlerimizi aktardık. Önümüzdeki günlerde karşılıklı protokoller imzalayacağız. Dünyanın farklı üniversiteleri ile uluslararasılaşma vizyonumuz doğrultusunda ikili ilişkilerimizi geliştirmek için çalışmalara devam ediyoruz"

BÜYÜKLERE BRAVO

Podyum Tenis Kulübü, 22-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Yaz Kupası - 1 Türkiye Serisi maçları sona erdi. Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) destekli turnuvaya Bursalı tenis severler yoğun ilgi gösterdi.
Turnuvanın ardından kupa töreni öncesinde herkese teşekkürlerini sunan Podyum Tenis Akademisi Başantrenörü Hasan Ataç şunları söyledi:
"Haziran ayında gerçekleşen turnuvamızın yoğun ilgi ve katılımla karşılanması bizleri tenis sporu adına umutlandırıyor. Bursa'da her geçen gün daha da ilgi gören tenis sporu adına, özellikle genç sporcuları yetiştiren antrenörlere, turnuvalarda yardımcılığımı yapan hakem arkadaşlarımıza, bizi izlemeye gelen tüm seyircilerimize, kulüp üyelerine, bize her türlü desteği veren gerek bu turnuva için gerek diğer çalışmalarımız için yanımızda olan ve oldukları için güven veren tüm tenis severlere çok teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.