Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'de başkan değişti

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2019 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2019 08:02

Dün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda bir değişiklik yaşandı. Başkan Alinur Aktaş koltuğunu Eylül Deniz Kahraman'a kaptırdı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Alinur Aktaş, Karamehmet Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Bu ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 7. sınıf öğrencisi Eylül Deniz Kahraman oturdu.
Okul Müdürü Mustafa Keskin ve Türkçe Öğretmeni Melek Öztürk ile birlikte kendisini ziyarete gelen Eylül Deniz Kahraman, Zeynep Naz Fazır ve Fatih Semih Sel'i kapıda karşılayan Başkan Aktaş, öğrencilerle keyifli dakikalar yaşadı.

Başkan Aktaş'tan koltuğunu devralan Eylül Deniz Kahraman'ın ilk mesajı eğitimle ilgili oldu. Şunları söyledi:
"Okul kapasiteleri nüfus artışına bağlı olarak artan öğrenci ihtiyacını karşılamıyor ve eğitim binalarında fiziksel eksiklikler yaşanıyor. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Aynı kendi okulumda da var. Mevcut binanın yıkılmasını, yerine büyük ve yeni bir ortaokul yapılmasını istiyorum. Yarının yöneticileri olan çocuklara bilim ve sporla uğraşmaları tavsiye de ediyorum. Bilim insanlığı kurtaracak bir faktördür. Bilim, eğitim ve spor olmazsa olmazdır."

İKİ FUARIN ARDINDAN

Kentimizde bir fuar daha sona erdi. Evet, 17. Bursa Yapı Fuarı ve 4. Rising City Gayrimenkul Fuarı eşzamanlı olarak düzenlendi.
Bu iki fuar BTSO, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliğinde, Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirildi.
Fuarlar BUTTİM'deki TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yapılan resmi açıklamada 4 gün boyunca, bu iki fuarda 81 proje, 8735 konut, 510 ofis ve 422 ticari alanının sergilendiği, yine dört gün boyunca 18 ülkeden ve 24 şehirden gelen 26 bin 814 kişinin fuarları ziyaret ettiği açıklandı.

ŞENOCAK NE DEDİ?

17. Bursa Yapı Fuarı ve 4. Rising City Gayrimenkul Fuarı ile açıklama yapan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak şunları söyledi:
"Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarları hem ekonomiye hem de inşaat ve gayrimenkul sektörlerine moral verdi. İnşaat sektörümüz zorlu ve hassas bir dönemden geçiyor. Bu tarz dönemlerde sektörü canlandıracak en önemli enstrümanlardan biri fuarlar. Sektörümüze hareketlilik kazandırmak ve yabancı yatırımcılara kentimizdeki yatırım potansiyelini anlatmak adına bu yıl Yapı Fuarı'nı 17. kez, Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı ise 4. kez düzenledik. Devamlılık, fuarların başarısını belirleyen en önemli unsurlar arasında. Bu yıl da başarılı bir organizasyonu geride bıraktık. BTSO olarak bizler de sektörümüzün talep ve beklentileri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Ticaret Bakanlığımızın destekleriyle UR-GE ve HİSER projelerimizi başlatıyoruz. Hem inşaat malzemeleri üretiminde hem de müteahhitlik sektöründe önemli bir potansiyele sahip olan Bursamızın gücünü tüm dünyaya tanıtmak ve firmalarımıza uluslararası yatırım ve işbirliği imkanları sunmak adına girişimlerimizi sürdüreceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.