Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇEK Eğitim Ödülü

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2017 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 07:33

Bu yıl 22. yaşını kutlayan ülkemizin ilk eğitim kooperatifi olma özelliğini taşıyan Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) bildiğiniz gibi "ÇEK Eğitim Ödülü"nü geleneksel bir etkinliği haline getirdi.
Bu ödül "yerel" ve "genel" olmak üzere iki kategoride veriliyor. "ÇEK Eğitim Ödülü" takvimi başlatıldı. Başvurular, 2 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine (17.00) kadar Çağdaş Eğitim Kooperatifi merkezine yapılabilecek.
16 Şubat tarihinde açıklanacak olan ödüller 3 Mart 2018 tarihinde dağıtılacak.


3 Mart tarihi anımsayacağınız gibi Öğretim Birliği'nin kabul edildiği tarih. Ödül, "Eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak" amacıyla veriliyor.
Çağdaş Eğitim Kooperatifi üyeleri, eğitim ve öğretimle ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar, diledikleri kişi, kurum ve kuruluşları aday gösterebiliyor, ancak yönetim kurulu üyeleri aday olamıyor.
Bugüne kadar ÇEK Eğitim Ödülü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başkanları Prof. Dr. Türkan Saylan, Prof. Dr. Aysel Çelikel, Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, Prof. Dr. Celal Şengör, gazeteci-yazar Yılmaz Akkılıç, işadamları Asım Kocabıyık ve Hüseyin Özdilek'in de aralarında bulunduğu saygın isimlere verilmişti.

BTSO'da KOBİ OSB tanıtıldı
BTSO Tekstil Sektörü Genişletilmiş Toplantısı'nda küçük ve orta ölçekli işletmeler için kurulması planlanan KOBİ Organize Sanayi Bölgesi anlatıldı.
Oda hizmet binasında düzenlenen Tekstil Sektörü Genişletilmiş Toplantısı sektörde faaliyet gösteren 600'e yakın firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirildi.



IBTM World Barcelona'da Bursa vardı
Avrupa'da yapılan kongre ve fuarcılık sektörüyle ilgili en büyük iki fuardan birisi olan IBTM World Barcelona Fuarı'nda 28-30 Kasım tarihleri arasında açılan Bursa standı ile kentimiz tanıtıldı.
Burkon Turizm ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi bu fuarda Bursa'yı tanıtan bir stant açtılar.
Burkon Turizm ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, bu konuda şunları söyledi:
"Daha önce birçok kez ziyaretçi olarak katıldığımız bu fuarda hem Bursa'nın hem Merinos AKKM'nin tanıtımını yaptık. Katılım amacımız hemen iş elde etmek değil, daha çok uzun vadeli olarak bu konuyu düşünmekti. Bu sektörde Bursa olarak, Merinos AKKM olarak, BURKON olarak, biz de varız demekti. Merinos AKKM gibi bir değerimiz var. Bu değerimizi dünyanın her yerine tanıtmalıyız. Bu hedef doğrultusunda Merinos AKKM ile işbirliği yaparak bu önemli fuarda Bursamızı Avrupa'ya tanıtmaya çalıştık"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.