Hava Durumu

ÇEK Ödülleri

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2020 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 08:06

Yaklaşık çeyrek asır önce kurulan ülkemizin ilk eğitim kooperatifi olan ve sosyal kooperatifçilikte ülkemize model olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi geleneksel hale getirdiği "ÇEK Ödülleri"ni 3 Mart'ta veriyor.
Bu yıl kapsam değişikliği yapılan ödüllerde, Prof. Dr. İoanna Kuçuradi ve Prof. Dr. Ebru Aktan Acar (Eğitim), Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) (Hizmet), Osman Canik de (Teşvik) dalında ödüle layık görüldü.

Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik ve eğitim konularında toplumu bilinçlendirmeyi, Öğretim Birliği ilkelerine sahip çıkmayı görev edinen Çağdaş Eğitim Kooperatifi, ödülleri, "eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak" amacıyla veriyor.
Ödüller, eğitim-öğretim kurumları yaptıranlara, eğitim-öğretim sorunlarının çözümünde özgün projeler üreten, uygulayan, inceleme, buluş ve yenilikler yapan, Öğretim Birliği ilkelerine uygun çalışmalar yapan, ulusal eğitim konularında yayın yapan, kitap yazan kişi, kurum ve kuruluşlara veriliyor.
ÇEK Ödül Töreni, 3 Mart 2020 tarihinde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda saat: 19.00'da düzenlenecek. Ödül töreninin ardından sanatçı Sunay Akın, "Görçek" isimli gösteriyi sahneleyecek.

BHİD, YILDIRIM MTAL'NİN KONUĞUYDU

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne misafir oldu.

BHİD Başkanı Mustafa Sönmezay, halkla ilişkiler alanı öğrencileri ile günümüzde halkla ilişkiler mesleğinin durumunu, geleneksel ve dijital iletişimi, sosyal medya ve kriz iletişimi konularını söyleşti. Yaklaşık 2 saatlik söyleşi güzel geçti.
Daha sonra Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, öğretmenler Ayşenur Aksu ile Alim Ataş, Mustafa Sönmezay'a günün anısına bir plaket takdim ettiler.

HUKUK FAKÜLTESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

BUÜ Hukuk Fakültesi'nde bir bayrak değişimi yaşandı. Fakültede Prof. Dr. Zekeriyya Arı dönemi başladı.
Dekanlık görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Mehmet Yüce, görevi Prof. Dr. Zekeriyya Arı'ya teslim etti. Devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Âdem Doğangün ve Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ile akademisyenler katıldı.
Görev değişikliklerine bir bayrak değişimi olarak bakılması gerektiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, idari görevlerin yoğun bir tempo gerektirdiğini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.