Hava Durumu

Cem Yılmaz dikkat! Erkan Aydın geliyor

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2019 08:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 08:34

Orhaneli'nin Serçeler Köyü'ndeki Bursa'nın işgal yıllarının acısını yaşamış Hacı Mehmet (Aydın) dedenin çocukları ve torunlarına nasihatı ve de vasiyeti netti:
"Vatanın, memleketin kıymeti bilin. Özgürlüğün, bağımsızlığın, memlekette hür bir şekilde nefes almanın kıymetini bilin"
Hacı Mehmet Dede'nin bu nasihat ve vasiyetini kendine eskilerin deyimiyle şiar edinen Erkan Aydın başarılı mesleki geçmişinin yanında 20 yıldır doğruluğuna inandığı yolda siyasetin içinde yer alıyor. Son 5 yılda 9 seçim yaşayan Aydın, 31 Mart'ta da Osmangazi Belediye Başkanlığı için 10'uncu seçimin yoğun çalışmaları içinde. Ona göre siyaset yapmanın anlamı toplumun seni getirdiği noktaya olan borcunu ödemek.

CEM DİKKAT, ERKAN GELİYOR

CHP'nin ve Millet İttifakı'nın Osmangazi Belediye başkan adayı ve Bursa Milletvekili Erkan Aydın, deyim yerindeyse hitabet sanatını halletmiş, bu konuda işi bitirmiş. Cumartesi günü proje tanıtım toplantısında, resmen bir sahne gösterisi yaptı. Buradan komedi dünyamızın zirvesindeki Cem Yılmaz'a sesleniyorum. "Cem dikkat! Erkan geliyor.".

İNTERAKTİF KONUŞMA

Ne elinde bir kağıt, ne de önünde bir pronter vardı. Konuşmasını eski deyimle irticalen, yenisiyle doğaçlama yapmayı tercih etti. Bu arada konuşması sırasında interaktif diyaloglara girmeyi ve sataşmayı da ihmal etmedi. Özellikle eskiye atıf yaptığı her söyleminde CHP eski milletvekili İlhan Demiröz'e takılmayı ihmal etmedi. İş dünyası ile de ilgili konularda İYİ Partili Sami Bilge'ye takıldı.

KONUŞMASINDAN NOTLAR

Önce masaların üzerine bırakılmış proje kitapçığı ve ardından da ekrandaki multivizyon gösterisi. Konuşmasında Erkan Aydın'ın en net verdiği mesajın özeti şuydu:
"Bizler Osmangazi'de büyük bir hazinenin üzerinde oturuyoruz. Bu hazinenin üzeri tozla kaplı. Bu tozu kaldıracağız. Bu değerleri çıkardığımızda turist de gelecek para da akacak. Paris'e veya Barcelona'ya gittiğinizde şehrin kalbine gidersiniz. Biz oturduk ekibimizle çalışırken rakibimiz Barcelona, Milano, Köln dedik. Olumlu eleştiriler de aldık. İngiltere Kraliçesi Bursa'ya geldiğinde Kozahan'da çay içti, Gürsu'daki armut bahçesini gezeyim demedi"
'En büyük vaadimiz; huzur dağıtacağız. Mutlu bir şehir yaratacağız,' diyen Erkan Aydın, sözlerine şunları ekledi:

"Dünya kentleriyle rekabet edecek bir Osmangazi hayali için aday olduk. Ben de yazabilirdim buraya, 1936 tane proje yapacağım. Yetmez 2936 olsun. Bayramları hafta sonlarını tatilleri çık 6 saatte bir proje yapıyorsun. O zaman şöyle oluyor. Yangın dolabı takma töreni, tekerlekli sandalye kurdele kesme töreni."
Aydın'ın projelerin içindeki "İpek Köyü, Geriatri Huzurevi, Onkoloji Konukevi, Ekolojik Park Güneş Tarlaları, Skate Park, Macera Park, Pınarbaşı Nostalji Panayırı" ilgimizi çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.