Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemalettin Torun'dan değerlendirme

Yazının Giriş Tarihi: 28.06.2017 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 07:00

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programında genel bir gündem değerlendirmesi de yaptı.
Bilindiği gibi AK Parti il bayramlaşma programı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve halkın katılımı ile Merinos AKKM Gönül Dostları tesislerinde gerçekleşmişti.

Burada konuşan Başkan Torun, genel bir değerlendirme yaptı. Söze tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramın ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve bereket getirmesini dileyerek başlayan Cemalettin Torun, özetle şunları söyledi:
"İktidarlarımız dönemlerinde partimiz Türkiye'ye büyük değerler kazandırdı. Gücüne güç katan Türkiye, İslam aleminin ve dünyadaki tüm mazlum milletlerin umudu haline geldi. Artık bölgemizde söz sahibi ülkeyiz ve gündemi değerlendiriyoruz. Bu durum ve ümmetin beslediği umutlar yükümüzü daha da ağırlaştırıyor. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyor, üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim bayramın bereketini ve huzurunu İslam alemi üzerinde daim kılsın"

*Ev & Stil Fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde ev tekstilinden mobilyaya kadar ev dekorasyonuyla ilgili birbirinden farklı ürünlerin sergilendiği Ev&Stil Fuarı 28 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.
BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ öncülüğünde, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) desteği ile 2015 yılında ilki düzenlenen Ev&Stil Fuarı ikinci kez kapılarını açıyor.

*Bursa Festivali ve bir düzeltme

Festival gibi yoğun olarak ilgi alanımda olan bir konuda bir düzeltme yazmak kuşkusuz hoşuma gitmiyor. Ama ben de Bursa Büyükşehir Belediyesi basın bülteninin kurbanı oldum.

Türkiye'nin en uzun soluklu kültürel etkinliği olan Uluslararası Bursa Festivali, bugün 56. kez başlıyor. Dünkü yazımda bugün, saat 21.15'te Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) ve Anjelika Akbar ile Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde sahne alacağı konser ile festivalin başlayacağını duyurmuştum.
Affınıza sığınarak düzeltiyorum. Konser Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.