Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'de tatlı telaşlı günler

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2019 08:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2019 08:42

Cumhuriyet Halk Partisi'nin uzun süredir beklenen adaylarının bir bölümü belli oldu. Bildiğiniz gibi CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı , mevcut Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olurken; Nilüfer Belediye başkan adayı da mevcut başkan yardımcısı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkan Adayı da mevcut başkan Hayri Türkyılmaz gösterildi.
Diğer adaylar önümüzdeki günlerde netleşecek ama CHP propaganda çalışmalarına bugün başlıyor.
Bugün CHP İl Merkezi'nde Hüseyin Akkuş başkanlığındaki CHP İl Örgütü, Mustafa Bozbey ve ekibi ile bir araya gelecek.
Bu toplantıda seçim sürecinde CHP yönetimi adına Bozbey ve onun profesyonel ekibi ile çalışmaları yürütecek isimler belirlenecek.
Ayrıca, seçim sürecinde uygulanacak strateji ve yol haritalarını hazırlayacak ekipler oluşturulacak.
CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş bu süreçle ilgili olarak; işinin uzmanı profesyonel bir ekiple yol çıkacağız, amacımız çağdaş belediyecilik anlayışı ile tüm Bursa'yı tanıştırmak diyerek, "Tüm Bursalılar'ı mutlu edecek, onları gülümsetecek projeleri halkımız ile paylaşacağız. Seçime girdiğimiz her noktada iddialıyız dedi.

BTM'DE BİLİM KAMPI BAŞLIYOR

Bursa BTM'nin(Bilim Teknoloji Merkezi) çocukların bilime ve teknolojiye olan ilgilerini artırmak ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak adına özel olarak hazırladığı bilimsel kamplar başlıyor.
Yarıyıl tatili süresince her gün farklı bir konuda bilimsel atölye çalışması gerçekleştirecek olan katılımcılar, bilimin eğlenceli haliyle tanışacak, dokunarak ve uygulayarak öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı yakalayacak.
19 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasındaki yarıyıl tatilini kapsayan sömestr kamplarında "Elektro İcatlar", "Doğadaki Bilim", "Martı Model Uçak Atölyesi", "Artırılmış Gerçeklik Atölyesi", "Yeşil Enerji Atölyesi", "Uzay Kampı", "Hamarat Robot Tasarımı" ve "Doğa'daki Bilim" gibi birçok bilimsel etkinlik yer alıyor.
Sömestr kampları için ön kayıtlar da başladı.
Kamp programı için www.bursabilimmerkezi.org adreslerinden detaylı bilgi alınabiliyor.

JUNİOSHOW YARIN BAŞLIYOR

BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından BEKSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen, bebe ve çocuk konfeksiyonu Junioshow Fuarı, yarın başlıyor. Fuara 60 ülkeden 1.000'den fazla yabancı alıcı gelecek.
Bebe çocuk konfeksiyonu sektöründe Türkiye'nin üretim üssü olan Bursa'da yılda iki kez düzenlenen Junioshow Fuarı'nın 2019 yılındaki ilk buluşmasında, 0 - 12 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyim ilkbahar - yaz kreasyonları görücüye çıkacak. Fuarda 200'e yakın firma stant açacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.