Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Nilüfer'den Badırga'ya teşekkür

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2019 09:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2019 09:01

CHP, Bursa'da en yüksek oy oranına Badırga Mahallesi'nde ulaştı. Nilüfer'deki bu mahalleye CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç öncülüğünde bir teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete, ilçe yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları yöneticileriyle Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu katıldı.
Üç yüz seçmenin oy kullandığı Badırga Mahallesi'nde, % 96'lık oy oranıyla tarihi bir rekora imza atan CHP Nilüfer ilçe örgütü, mahalle sakinleriyle birlikte başarıyı kutladı.
Badırga Mahallesi Muhtarı Cevabi Yıldız'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette duygusal anlar yaşandı.
CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç, şunları söyledi:
"Parti olarak ülke çapında çok önemli bir oy potansiyelini yakaladık. Ancak Nilüfer İlçesi, Badırga Mahallesi'nde bambaşka bir siyasal başarı elde ettik. İnsan odaklı ve bire bir çalışma metoduyla gelen başarının, kıvanç unsuru olmasının yanında önümüzdeki seçim süreçlerinin çalışma planlarının oluşturulması konusunda da çok önemli bir yol haritası oluşturmaktadır."
CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise seçmenin 2002 yılından bu yana AKP'nin genel ve yerel yönetim tarzından rahatsız olduğunu, bu rahatsızlığını da çok net olarak sandığa yansıttığını söyledi.
Ziyaret sonunda CHP Nilüfer ilçe örgütü Altınşehir Mahalle Temsilcisi Ali Akkuyu, Badırga Mahallesi muhtarına, Türk bayrağı, CHP bayrağı, Atatürk ve Kılıçdaroğlu posterleri armağan etti.

BUTUR 2. TURİZM FUARI

Ülkemiz turizm sektöründeki önemli eksikliklerden biri acenteler ile otellerin buluşacağı profesyonel bir fuar. Şimdi bu açığı gidermek için 2. Turizm Fuarı, 19-21 Eylül 2019 tarihlerinde Bursa'da düzenleniyor.
Ulusal İhtisas Fuarı niteliğindeki fuar sadece oteller, kongre merkezleri ve havayolu şirketleri stant açabilecek, seyahat acenteleri ve tur operatörleri de ziyaretçi olabilecek. Fuarda amaç, üç gün süresince otellerin mümkün olduğunca fazla acente ile acentelerin de mümkün olduğunca fazla otel ile görüşme sağlamaları, tanışmaları, tanıtım yapmaları ve anlaşma imzalamaları.
Acente olarak, ulusal tatil, kongre, iç turizm acentelerinin yanı sıra, Avrupa, Rusya, Doğu Avrupa ülkeleri, Ortadoğu, İran ve Türki Cumhuriyetler'den acente ve tur operatörleri ile kurumsal firmaların yöneticileri de fuara davet edilecek.
Fuar Network Fuarcılık tarafından organize ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.