Hava Durumu

Çilek ve “Çilek ile Biriz”

Yazının Giriş Tarihi: 13.01.2022 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.01.2022 10:03

Üç kardeşin 1996 yılında aile şirketi olarak çıktığı yolculuk dünyanın birçok noktasında; 5 kıtada 71 ülkede her yıl milyonlarca çocuğun düşlerini süslüyor. Ülkemiz mobilya sektörünün çocuk ve genç mobilyası alanındaki dünya çapında yaratılan Çilek markasından söz ediyorum.

Çilek, Mobilya İhracat Şampiyonu, En Beğenilen Şirket, En İnovatif Markası, AB Mükemmellik Ödülü sahibi, Uluslararası Marka gibi birçok başlıkta başarılara ulaştı.

Sektöründe Ar-Ge Merkezini ve Tasarım Merkezini bir arada bulunduran ilk ve tek şirket konumunda. 

Çilek’in temel sloganı “Çilek olarak sadece mobilya değil ‘Düş’ üretiyoruz.” üzerine kurulu.

Çilek Mobilya, bayilerini 7–9 Ocak 2022’de Antalya Lara’da Trendy Lara Hotel’de topladı. Toplantının mottosu “Çilek ile Biriz”di.

Bu toplantıda hem 2021 yılındaki aksiyonlar masaya yatırıldı hem de 2022 hedefleri anlatıldı. Buluşmada Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek “Şirketin genel durumu ve hedefleri” konusunda bir sunum ve Çilek Mobiya Yönetim Kurulu Üyesi Vasfiye Çilek “Dijital Pazarlama alanın da 2021 aksiyonları ve 2022 hedeflerini” anlattı.

ÇİLEK ÜZERİNE

Çilek Ailesi, Bosna Hersek'ten Türkiye'ye göç eder ve İnegöl'e yerleşir. Mustafa Çilek, Muzaffer Çilek ve Muharrem Çilek üç kardeştir. 1980'li yılların ortalarından sonra mobilya işine girme konusunda karar verilir. Baba mesleği olan bakırcılık yapan Muzaffer Çilek işini bırakır, mühendis olan ağabeyi Mustafa Çilek ve üsteğmen olup, sağlık nedenleriyle subaylığı bırakan kardeşi Muharrem Çilek de onlara katılır.

Uzun fizibilitelerden sonra Çocuk ve Bebek Mobilyası konusunda bir dünya markası olmayı hedefleyerek yola çıkılır. 1996'da markanın adını Çilek koyarlar.

SON SÖZ

Evet, kentimizin ve ülkemizin İnegöl’de doğan uluslararası markası Çilek’e 2022 yılında başarı ile dolu, ihracatı bol bir yıl diliyorum.

SKAL’DA GÜLÇİN GÜLEÇ DÖNEMİ

Uluslararası Turizm Profesyonelleri Derneği SKAL Bursa Şubesi genel kurulu gerçekleşti. Bu genel kurulda mevcut başkan Plaza Tur YKB Serdal Can, görevini Mustafakemalpaşa Hande Otel Sahibi Gülçin Güleç’e devretti.

SKAL Genel Kurulu pazartesi günü Central Otel’de yapıldı.

Divan Başkanlığı’nı Rüştü Dilmen’in yaptığı genel kurulda divanı Hasan Eker ve Buğra Artıç oluşturdu.

 Gülçin Güleç’in yönetiminde İsmail Kuru, Sema Kara, Ahmet Aydın ve Akın Eskin yer aldı.

Gülçin Güleç ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Serdal Can’a da hizmetleri için teşekkür ediyorum.

CAKALIOĞLU AİLESİ'NE BAŞSAĞLIĞI

Bursa siyaset ve sosyal yaşantısının renkli simalarından biri de Ali Cakalıoğlu’ydu. DYP’de siyaset yapan Cakalıoğlu, Yıldırım İlçe Başkanlığı yaptı. DYP’den milletvekili adayı oldu. Ardından da DYP İl Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi.

Taşımacılık sektörünün eskilerinden olan Ali Cakalıoğlu, aynı zamanda Bursa SKAL Kulübü üyesi ve Korusu Yönetim Kurulu başkanıydı.

Ali Cakalıoğlu yaşamını yitirdi. Cenazesi dün öğlen namazına müteakip Kestel Saitabat camiinden kaldırıldı.

Cakalıoğlu Ailesi’ne başsağlığı diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.