Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi için demo

Yazının Giriş Tarihi: 11.05.2017 04:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.05.2017 04:42

"Demokrasi İçin Demo Projesi" kapsamında Bursa'da bulunan Almanya, İtalya ve Arnavutluk'tan gelen gençlerle, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Heykel Tarihi Valilik binasında bir araya geldi.
Bursa Valiliği AB Proje ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Vali İzzettin Küçük şunları söyledi:
"Öncelikle sizin gibi değerli gençleri Bursa'da ağırlamaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Farklı ülkelere mensup gençlerin bir araya gelerek birbirleriyle buluşması, her şeyden önce 'Dünya Barışı' için çok değerli ve kıymetlidir. Demokrasinin güçlenmesi açısından da sizleri bir arada görmek beni çok mutlu ediyor. Demokrasi sadece bir yönetim şekli değildir.

Bir yaşam biçimidir. O yaşam biçiminin başında da eşitlik, özgürlük ve bireylerin temel hakları geliyor. Bizlerde demokrasimizin gelişmesi için siz gençlerin mükemmel enerjisinden faydalanmak istiyoruz. Son halkoylamasında gençlerimizin seçilebilmesi için seçilme hakkı da 18 yaşına indirilmiş oldu.
Ayrıca çok güzel bir şehirdesiniz. Burası 6 padişahın kabrinin olduğu ve Osmanlı'nın dibacesi bir şehir. Lütfen bu ziyaretiniz ile Bursa'nın keyfini çıkarın."

Otizm ve Nilüfer Kadın Korosu

Nilüfer Kadın Korosu, Şef Dr. Aysel Gürel yönetiminde Renk Otizm Derneği yararına konser verdi. Konserde hem Yeşilçam filmlerinin müzikleri hem de Türk, Balkan ve Rumeli türküleri seslendirildi.
Tüm konserlerini sosyal sorumluluk projesi kapsamında veren Nilüfer Kadın Korosu bu kez de otizmli çocuklar yararına sahne aldı. Konser Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum'daydı.

Ticari Safari'nin konukları geldi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 16 büyük projesinden biri olan Ticari Safari Projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında yeni bir alım heyeti daha Bursa'ya geldi.
Bu kapsamda gelen heyet içinde Rusya, Fas, İran ve Belarus başta olmak üzere 20 ülkeden 225 tekstil sektör temsilcisi bulunuyor. Bu sektör temsilcileri, 11-12 Mayıs tarihleri arasında Merinos AKKM'de Bursalı firmalarla buluşacak.
Tekstil sektörünün dış ticaret hacmine büyük katkı sağlayacak alım heyeti organizasyonunun bugün saat 10.00'da açılış töreni yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.