Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Baykal Bursa'daydı

Yazının Giriş Tarihi: 12.09.2017 09:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 09:11

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Bursa'daydı. Sheraton Otel'de kalan Baykal, CHP Antalya eski milletvekili Arif Bulut'un kızının düğününe geldi.
Baykal, CHP Antalya eski milletvekili Arif Bulut'un kızı Bilge ile Bursalı Fikret Orhan'ın oğlu Ahmet'in Begonya Bahçe'deki düğününe katıldı.


Deniz Baykal, cumartesi akşamı bir grup CHP'li ile Anadolu Et Lokantası'nda Hacı Özer'in misafiri oldu.
Yemekte CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, geçen dönem Aydın Milletvekili Dr. Metin Lütfi Baydar, Mehmet Sevigen, Beşiktaş eski Belediye Başkanı İsmail Ünal, Bursa il yönetim kurulu üyesi Rıfat Yazgan, Hacı Özer ve Bursalı avukat Deniz Baykal vardı.
Masada ne konuşulduğuna gelince, Bursaspor'un konuşulmadığı kesin.
CHP bir yandan delege seçimlerini tamamlarken, bir yandan ilçe kongrelerine hazırlanıyor. Ardından da il kongresi var.
Deniz Baykal dün de CHP Bursa İl Merkezi'ni ziyaret edip, basınla sohbet etti.

Reklam tabelalarına Büyükşehir müdahalesi

Büyükşehir, Bursa'da özellikle anacadde ve sokaklar üzerinde görüntü kirliliğine yol açan reklam tabelaları ve afişlerle ilgili, şehrin muhtelif yerlerine izin alınmadan asılan reklam amaçlı yüzlerce pano ile afişi topladı.
Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri özellikle cadde kenarları ve kavşaklarda sürücülerin görüş mesafesini engelleyen afişleri de kaldırdı. Reklam çalışması için belediyeye müracaat edilecek, uygun olmayan tabela koyan işletmelere ceza kesilecek

Teleferik, Avrupa Çelik Yapı Ödülü'ne aday

Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) iki yılda bir Ulusal Çelik Yapı Ödülleri düzenliyor. Ulusal Çelik Yapı Ödülleri 2016'nın Jürisi, 12 Kasım 2016 Cumartesi günü Türk Yapısal Çelik Derneği´nin Dernek Merkezi´nde toplandı.
Başvuran 16 projenin, şartnamede belirtilen katılım koşullarına uygun olduğu tespit edildi. Projelerin 10 adedinin "Yapı Ödülü Kategorisi", 6 adedinin de "Proje Ödülü Kategorisi"nde yer aldığı saptandı.
Şartnamede belirtilen "projede aranan niteliklere" uygunluk düzeyi açısından yapılan değerlendirmede, Yapı Kategorisi´nde Robert College Murat Karamancı Student Center, Vodafone Arena ve Bursa Kadıyayla Teleferik İstasyonu projeleri sıralamasız olarak oybirliğiyle ödüle değer bulundu.
Avrupa Yapısal Çelik Birliği'nin (ECCS) gerçekleştirdiği Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri´nde böylece Türkiye´yi temsil edecek üç proje de Robert College Murat Karamancı Student Center, Vodafone Arena ve Bursa Kadıyayla Teleferik İstasyonu projesi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.