Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Depboylu ile keyifli sohbet

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2019 07:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 07:32

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu'yla önceki gün sabah kahvaltısında bir grup gazeteci arkadaş ile bir araya geldik.
Bizlerle beraber MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Öge, MHP Yenişehir adayı Davut Aydın ve MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kumru Meriç'de vardı.

Deniz Depboylu bir önceki dönem MHP Aydın Milletvekiliydi. Kendisi "Ruh Sağlığı Yasa Tasarısı" adı altında bir yasa tasarısı hazırladı. Bu konu ile ilgili olarak tarafların tümünün bir araya gelindiğini, dile getiren Depboylu şunları söyledi:

"Bursa'ya bir saha çalışması için geldik. Yasayı toplumun ruh sağlığı bozuldu diye değil, ihtiyaç olduğu için yaptık. Uzman olmayan kişilerin birkaç günlük eğitimle danışmanlık yapmasının önüne geçecek yasa tedavi sorunlarını da çözecek. Burada önleyici, destekleyici ve iyileştirici tüm boyutları göz önüne aldık. Yasa hayata geçtiğinde 18 yaşına kadar ücretsiz tedavi ve ilaçlar da parasız olacak."

Deniz Depboylu sohbetimiz sırasında siyasi ortam ile de ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı.

"Ülkemizde tehlike hâlâ devam ediyor. Ne Suriye yatıştı, ne devlet FETÖ'den arındırıldı. Biz MHP olarak Cumhur İttifakı'nın ana rolünü üstlenmiş bir partiyiz. Milletin devletin bekası bizim için her şeyden çok önemli. Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin kalesiyiz. Yeni oluşturulan tehlikelerin önünü kesmek gerekmektedir.

Bu noktada biz yerel seçimlerle ilgili olarak kaç belediye başkanı hesabı yapmadık. Bekayı önemsiyoruz. Başta kayyum atanmış iller, bir daha aynı görüntülerle karşılaşılmasını istemiyoruz."

Deniz Depboylu, bizlerle birlikte olmadan bir gün öncede Yıldırım Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Lisesi'nde "Ruh Sağlığı Yasa Tasarısı PDR Alan Sorunları" başlıklı bir konferansı Türk PDR Der Genel Başkanı Prof.Dr.Cengiz Şahin ile birlikte verdi

KILIÇDAROĞLU BURSA'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Bursa'ya geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa'ya bu ay içinde 3 ziyaret yapması bekleniyor.
İlki bugünkü ziyaret. Bu ziyarette Kemal Kılıçdaroğlu, 3 ilçe odaklı bir programda olacak. Bu ilçeler Kestel, Gürsu ve Osmangazi ilçeleri. Kılıçdaroğlu bu ilçelerde Akademik Odalar, STK'lar, Esnaf Odaları, Muhtarlar, İş adamları ile birlikte sohbet olanağı bulacak. Onun dışında ilçede daha önceden belirlenmiş bazı kişilere yönelik ziyaretlerde bulunacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 hafta sonra yine Bursa'da olacak. 28 Mart tarihinde de Bursa'da bir miting planlanıyor. Bu mitingi gerçekleştirmek için Bursa'ya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.