Hava Durumu

Deniz Gökçen'in anısına burs

Yazının Giriş Tarihi: 22.06.2021 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 07:31

Memduh Gökçen'in sevgili eşi Deniz Gökçen'i geçtiğimiz yıl kaybetmiştik. Dün Zehra Deniz Gökçen'in doğum günüydü.

Evet, Deniz Gökçen üyesi olduğu Bursa Soroptimist Kulübü'nün özellikle eğitim alanındaki çalışmalarına yıllar boyunca Gökçen Ailesi olarak katkı koyuyordu. Ayrıca yıllar önce Bursa Soroptimist Kulübü'nün Uludağ Soroptimist Kulübü ile birlikte sergilediği Deniz Gökçen'in derol aldığı Savaş Kimi Vurur? oyunu gözümün önünden gitmiyor.

Dün akşam Bursa Soroptimist Kulübü, Deniz Gökçen'in anısına bu oyunu yeniden online olarak gösterime sunuldu. Bursa Valiliği onayı ile düzenlenen bu etkinlikten sağlanan gelir ile kız çocuklarına 4 yıllık Deniz Gökçen eğitim bursu sverilecek.

Bu oyunu https://drmbilisim.com/urun/bursa-soroptimist/ üzerinden izlemek mümkün. Bu şekilde etkinliğe katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Etkinliği birkaç gün izlemek mümkün.

Bu vesile ile Deniz Gökçen'e ışıklarda uyusun diyorum.

İSMAİL DEMİRHAN'A PLAKET

Uzun yıllar Bursa Vali Yardımcılığı yapan İsmail Demirhan emekli oldu. Demirhan, aynı zamanda TSE Belglendirme Komisyon Başkanlığı ve TSE Danışma Kurulu Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Yarın Kalite Birliği'nin genel kurulu gerçekleştirilecek. Bu genel kurulda Kalite Birliği ve Bursa Platformu vali yardımcımız İsmail Demirhan'a birer teşekkür plaketi takdim edecekler.

Toplantı yarın akşam Ramada Otel'de yapılacak.

İsmail Demirhan'a yeni yaşantısında başarılar diliyorum.

BEBKA'DAN SEMİNER

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF) iş birliğinde bir seminer düzenlendi.

Bu seminerde Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Yatırımlarının Finansmanı gerçekleştirildi. Seminerler, yerel yönetimler ve özel sektör temsilcilerinin yüksek katılımıyla gerçekleşti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren BEBKA ve TurSEFF tarafından organize edilen seminerin birinci kısmında, yerel yönetimler tarafından uygulanacak olan "Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği" yatırımları için finansman araçları hakkında bilgi verildi.

Seminerin ikinci kısmında ise BEBKA bölgesinde yer alan ticaret ve sanayi odalarına, organize sanayi bölgeleri müdürlüklerine ve özel sektöre yönelik finansal ve teknik destekler hakkında sunumlar yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.