Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz taşlarının sesi

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2017 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 08:07

Bayandal Şanlı ve Akşın Değirmencioğlu, gönlünü sanata kaptırmış, iki Bursalı sanatçımız. Bundan 6 yıl önce Busmek'te başlayan tutkuları devam ediyor.
Bayandal Şanlı ve Akşın Değirmencioğlu deniz, dere ve göl kenarlarından topladıkları minik taşlarla ve onların doğal renklerini kullanarak, tablolar yapıyorlar. Son olarak BAOB'da Kimya Mühendisleri Odası'nın bir etkinliğinde sergi açmışlardı.


Şimdi bir süredir sergileri Eskişehir'deki Espark'ın yakınında bulunan Atilla Özer Karikatür Evi'nde devam ediyor. "Deniz taşlarının sesi" adını taşıyan sergi Eskişehirlilerin büyük ilgisini çekti.
Manzaradan, portreye; natürmonttan, hat sanatına kadar uzanan bir yelpazede kendi tarzlarında minik deniz taşları ve onların doğal renklerini kullanarak eserler oluşturuyorlar. Şu andaki sergilerinde 50'nin üzerinde eserleri sergilenmekte.
Bayandal Şanlı ve Akşın Değirmencioğlu'nu kutluyorum. Bu ve buna benzer kentimizin dışına çıkan çalışmaların aynı zamanda Bursa'nın da tanıtımına önemli katkılar sağladığı düşüncesindeyim.
Bayandal Şanlı ve Akşın Değirmencioğlu'na nice yeni eserler ve sergiler diliyorum.

Endüstri Zirvesi başladı


BTSO, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Fuarı, Kalıp Avrasya 2017 ve Bursa Otomasyon Fuarı'nı tek çatıda buluşturan Endüstri Zirvesi'nde yeni bir alım heyeti organizasyonu da hayata geçiriliyor.
Etkinlikte 6 kıtadan, 60 ülkeden, 1100'e yakın yabancı iş insanı Bursalı sektör temsilcileriyle buluştu.
BTSO ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen Bursa Endüstri Zirvesi'nin açılışı, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik'in ve kent protokolünün katılımıyla yapıldı.

Feyzioğlu Bursa'ya geliyor

Türkiye Barolar Birliği hukuk sistemimizin içindeki savunma kurumunu temsil eden avukatlarımızın illerde oluşturduğu baroların çatı kuruluşu olarak karşımıza çıkıyor. Bilindiği gibi bu önemli kurumumuzun başkanlığını Prof.Dr.Metin Feyzioğlu yapıyor.


Türk ceza hukuku profesörü ve Türkiye Barolar Birliği'nin 8. başkanı olan Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı görevini 2013 yılından beri sürdürmektedir. Kendisi Turhan Feyzioğlu'nun torunudur.
Metin Feyzioğlu, kentimizdeki sosyal derneklerimizden biri olan Bursa Lions Kulübü'nün konuğu olacak. Kendisi 5 Aralık Salı günü Bursa Lions Kulübü'nde bir konuşma yapacak.
Bilindiği gibi kendisi düşüncelerini yazdığı makale ve kitaplarla da toplumumuzla paylaşıyor.
Bakalım salı günü Metin Feyzioğlu konuşmasında ülkemiz ile ilgili neler söyleyecek?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.